Pääministeri Sanna Marin realitytähdeksi

Sanna Marinin (sd.) hallituksen johtoviisikosta ensi viikolla julkaistavassa dokumenttisarjassa on luvattu kertoa naisista julkikuvan takana. Kolmiosainen Viisi Valittua -sarja on suoratoistopalvelu HBO Maxin ensimmäinen suomalaisdokumentti.

Suomessa tehdään poliittista historiaa, kun Sanna Marin valitaan maailman nuorimmaksi pääministeriksi. Hänen ympärilleen muodostuu viiden määrätietoisen naisministerin ryhmä, joka alkaa johtaa maata. Lähes välittömästi he joutuvat myrskyn silmään, kun maailmanlaajuinen pandemia leviää Suomeen. Ministeriviisikko ohjaa Suomen pandemian läpi, mutta heti sen taltuttua syttyy sota, joka syöksee koko Euroopan ahdinkoon.

Hermoja raastavan työnsä ohessa ministerit saavat lapsia ja elävät yksityistä elämäänsä. Keitä oikein ovat nämä kunnianhimoiset, maltilliset naiset, jotka puskevat poliittista kulttuuria eteenpäin ja inspiroivat ympäri maailman? Mistä he ovat tulleet ja mikä heitä motivoi?

Kolmiosaisessa dokumenttisarjassa Viisi valittua päästään seuraamaan läheltä näiden poikkeuksellisten poliitikkojen elämää suurten mullistusten pyörteissä. HBO Maxin ensimmäisessä suomalaisdokumentissa tutustutaan naisiin julkikuvan takana ja jaetaan herkkiä ja avoimia hetkiä.

Sannalla uusi rakas?

Somekansaa yllätti, kun pääministeri Sanna Marin, 37, esiintyi urheilullisessa yhteiskuvassa. Tiistai-iltana (30.5.) tennislegenda Jari Hedman jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kahden hyvin tunnetun suomalaisen kanssa. Carita von Rutenhjelm on tullut tutuksi televisiotuotantojen taustajoukoista. Hän esiintyy usein suomalaisille tuttujen julkisuudenhenkilöiden seurassa. Eli tällä kertaa tämä päivitys ei liittynyt Sallan rakkauselämään, mutta sellainenkin on kyllä varmasti olemassa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Yksi kommentti artikkeliin ”Pääministeri Sanna Marin realitytähdeksi”

Vastaa