Poliittisia juoruja viikonlopulle

Politiikasta löytyy aina hyviä juoruja.

Sanna Marin ja sosiaalinen media

Pääministeri Sanna Marin on tunnettu aktiivisesta läsnäolostaan sosiaalisessa mediassa. Digijuorujen mukaan Marin on kuitenkin harkinnut vetäytyvänsä julkisista medioista työkiireiden vuoksi.

Pekka Haavisto ja ympäristö

Ulkoministeri Pekka Haavisto on digijuorujen mukaan aloittamassa uuden ympäristöprojektin, joka keskittyy Suomen luonnonsuojelualueiden laajentamiseen.

Li Andersson ja opetus

Opetusministeri Li Andersson on digijuorujen kohteena uuden opetusreformin suhteen. Hänen kerrotaan suunnittelevan suuria muutoksia suomalaiseen opetussuunnitelmaan.

Jussi Halla-aho ja politiikka

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on ollut digijuorujen keskiössä poliittisen uransa tulevaisuuden suhteen. Hänen kerrotaan harkitsevan siirtymistä kansainvälisen politiikan pariin.

Anni Sinnemäki ja kaupunkisuunnittelu

Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki on ollut digijuorujen keskiössä uuden kaupunkisuunnitteluprojektin myötä. Hän aikoo muuttaa Helsinkiä entistä vihreämmäksi ja pyöräilyystävällisemmäksi.

Petteri Orpo ja talous

Kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on digijuorujen mukaan esittämässä uutta talouspoliittista ohjelmaa, joka keskittyy työpaikkojen luomiseen ja talouden kasvun edistämiseen.

Maria Ohisalo ja sisäministeriö

Sisäministeri Maria Ohisalon kerrotaan digijuoruissa valmistelevan uutta lakiesitystä, joka koskee Suomen turvapaikkapolitiikan uudistamista.

Anna-Maja Henriksson ja oikeusministeriö

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson on digijuorujen mukaan valmistelemassa uutta lainsäädäntöä, joka keskittyy yksilön oikeuksien vahvistamiseen.

Antti Rinne ja eläköityminen

Entisen pääministeri Antti Rinteen kerrotaan digijuoruissa suunnittelevan eläköitymistä politiikasta. Hän ei ole vielä vahvistanut tätä tietoa julkisesti.

Timo Soini ja blogi

Entinen ulkoministeri ja perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on viime aikoina herättänyt huomiota digijuoruissa blogikirjoituksiensa ansiosta. Soinin kerrotaan suunnittelevan paluuta politiikkaan.

Edullisesti matkalle - lentäen

Yksi kommentti artikkeliin ”Poliittisia juoruja viikonlopulle”

Vastaa