Sanna Marin yrityksensä julkistamisjuhlissa – mukana uusia ja vanhoja kasvoja

Sanna Marinin uuden yrityksen avajaiset keräsivät huomiota

Entinen pääministeri Sanna Marin oli keskiössä, kun hän vietti perustamansa uuden yrityksen avajaisia kuuluisuuksien keskellä viime perjantaina Helsingin sydämessä sijaitsevassa ravintolassa. Tapahtumaa vietettiin yksityisissä merkeissä Madonna-nimisessä ravintolassa, jossa Marin ja hänen liikekumppaninsa Tuulia Pitkänen esittelivät MA/PI Oy -nimisen yrityksensä. Sosiaaliseen mediaan levisi tapahtumasta runsaasti kuvamateriaalia viikonlopun aikana.

Tapahtuma houkutteli paikalle useita tunnettuja kasvoja Suomesta. Vieraiden joukossa olivat muun muassa muusikko Elias Kaskinen, näyttelijä Minka Kuustonen, muotitoimittaja Sami Sykkö ja laulaja Benjamin Peltonen sekä SDP:n kansanedustajia kuten Ilmari Nurminen, Nasima Razmyar ja Elisa Gebhard. Paikalla olivat myös Marinin entinen puoliso Markus Räikkönen ja tv-juontaja Ile Uusivuori.

Mielenkiintoista huomiota sai myös Sanna Mariniin yhdistetty kampaaja, jonka kanssa Marin oli nähty viettävän aikaa Emma-gaalassa pari viikkoa aikaisemmin. Kampaajan sosiaalisen median tarinoissa julkaistu yhteiskuva, jossa hän ja Marin poseeraavat yhdessä, keräsi huomiota. Lisäksi kuvassa oli kolmas henkilö.

Naisten asema ja tasa-arvo korostuivat yrityksen arvoissa

Itse Marin kiitti juhlista jakamassaan päivityksessä osallistujia tuesta ja läsnäolosta, hehkuttaen tapahtuman tunnelmaa, paikkaa ja ihmisiä. Hän myös valotti yrityksensä toimintaperiaatteita ja tavoitteita, korostaen naisten aseman edistämistä ja tasa-arvoa yrityksen arvoissa ja toiminnassa. Marinin mukaan yritys keskittyy tuomaan esille tärkeitä aiheita, kuten geopolitiikkaa, ympäristökysymyksiä, tasa-arvoa, ihmisoikeuksia, teknologiaa ja johtajuutta.

”Paikka, tunnelma ja ihmiset – kaikki oli eilen täydellistä!” Hän kirjoitti Instagramissa.

Suukottelukuvia Marinista kampaajan kanssa

Kampaaja, joka oli Marinin seurassa Emma-gaalassa, on tunnettu helsinkiläinen yrittäjä, joka on saavuttanut mainetta julkkisten keskuudessa. Hän on ollut alalla jo vuosia, ja hänen asiakaskuntaansa kuuluu useita merkittäviä suomalaisia julkisuuden henkilöitä. Gaalassa nähty läheisyys Marinin kanssa, jossa kampaaja suukotteli Marinia ja silitteli hänen poskeaan, herätti huomiota ja ikuistettiin myös valokuviin.

Tämä kampaaja on ennen kampaamoalaa tunnettu urheilupiireistä, sillä hän pelasi aiemmin koripalloa SM-tasolla. Uransa jälkeen hän on siirtynyt kampaamoalalle, perustanut oman liikkeensä ja rakentanut menestyksekästä uraa, joka on tuonut hänet lähelle monia suomalaisia tähtiä. Tällaisia ovat esimerkiksi Jare Tiihonen, Samu Haber sekä Brädi, Jenni Vartiainen, Shirly Karvinen, Marko Keränen, Anna Puu ja Diandra.

Marin on aiemmin jakanut sosiaalisessa mediassa kuvan kampaajatuolista, kiittäen kampaajaa hänen työstään. Myös Emma-gaalassa Marin luotti hänen taitoihinsa hiustensa laittajana, mikä osoittaa heidän pitkäaikaista yhteistyötään ja luottamusta kampaajan ammattitaitoon.

Marinin polku pääministerikauden jälkeen

Sanna Marinin elämänkaari pääministerikauden jälkeen on ollut täynnä mielenkiintoisia käänteitä. Hänen siirtyminen politiikasta yksityisen sektorin tehtäviin ja julkisen elämän valokeilaan on luonut uudenlaisen urapolun, joka on kenties ennakkotapaus tuleville sukupolville. Marin on ottanut aktiivisen roolin puhujana ja vaikuttajana, tuoden esille arvoja ja kokemuksiaan, jotka puhuttelevat laajaa yleisöä ympäri maailmaa.

Marinin uusi rooli kansainvälisellä areenalla ei ole pelkästään merkittävä hänen henkilökohtaisen uransa kannalta, vaan se tarjoaa myös uudenlaisen näkökulman siihen, miten entiset poliitikot voivat jatkaa vaikuttamista yhteiskunnallisiin asioihin politiikasta poistuttuaan. Hänen kykynsä puhua suoraan ja avoimesti, yhdistettynä hänen kokemuksiinsa politiikan huipulta, tekevät hänestä arvostetun puhujan ja asiantuntijan, joka voi vaikuttaa keskusteluihin ja näkemyksiin monenlaisissa yhteyksissä.

Marin on hyödyntänyt sosiaalista mediaa taitavasti viestiäkseen suoraan seuraajilleen ja kannattajilleen, luoden yhteyden, joka on modernin viestinnän ytimessä. Instagramin ja muiden sosiaalisen median alustojen kautta hän on pystynyt rakentamaan sillan yleisönsä ja itsensä välille, jakamaan näkemyksiään ja elämäänsä reaaliajassa ja siten ylläpitämään julkista profiiliaan.

Marinin siirtyminen politiikasta yksityiseen sektoriin ja julkiseen puhujan rooliin on myös osoitus siitä, miten nykyaikainen urapolku voi näyttää, erityisesti politiikassa menestyneille henkilöille. Hänen kykynsä sopeutua ja menestyä uusissa ympäristöissä osoittaa hänen monipuolisuutensa ja sopeutumiskykynsä, mikä voi toimia inspiraationa monille nykyajan ja tulevaisuuden ammattilaisille.

Loppujen lopuksi Marinin vaiheet pääministerikauden jälkeen heijastavat aikamme muutoksia ja mahdollisuuksia. Ne kertovat tarinaa siitä, miten yksilö voi jatkaa kasvuaan, kehitystään ja vaikuttamistaan uusilla alueilla, vaikka hänen poliittinen uransa on saavuttanut yhden vaiheen päätöksen. Marinin matka on osoitus siitä, että vaikuttaminen ja yhteiskunnallinen osallistuminen eivät rajoitu ainoastaan virallisiin poliittisiin tehtäviin, vaan voivat jatkua moninaisissa muodoissa ja foorumeilla.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Sanna Marin yrityksensä julkistamisjuhlissa – mukana uusia ja vanhoja kasvoja”

Vastaa