Tarjous pörssisähköstä ilman välityspalkkiota: Nordic Green Energy

Terveiset Nordic Green Energyltä:

Vaihda 100% vihreään sähkösopimukseen kanssamme!

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan vihreän pörssisähkö sopimuksen. Pörssisähkö sopimuksessa sähkön hinta on läpinäkyvä ja perustuu todelliseen kysyntään ja tarjontaan, eikä siinä ole ylimääräisiä piilokuluja. Hinta perustuu välityspalkkioomme, Suomen alueen Spot-hintaan ja kuukausimaksuun. Laskutus perustuu tuntikohtaisiin sähkön Spot-hintoihin ja välityspalkkioomme. Pörssisähkö mahdollistaa sinulle paremman kontrollin oman sähkönkulutuksesi suhteen. Voit seurata sähkön  hintoja  ja  tehdä  kulutuspäätöksiä  sen  mukaan,  mikä  on  sinulle  edullisinta.  Valitsemalla vihreän  sähkösopimuksen  kanssamme,  tuet  uusiutuvan  energian  tuotantoa  ja  edistät  kestävää tulevaisuutta.

Uudella sovelluksellamme autamme Sinua tehostamaan sähkönkäyttöäsi ja vähentämään kulutustasi. Älykkään teknologian avulla voit seurata sähkön hintaa reaaliajassa ja tehdä järkeviä kulutusvalintoja säästääksesi rahaa ja ympäristöä.

Mobiilisovellus  tarjoaa  lukuisia  hyödyllisiä  toimintoja  ja  näkymiä  asiakkaillemme.  Ottaessasi sovelluksen käyttöön:

 • saat näkymän päivittäisestä sähkönkulutuksestasi ja arvion paljonko kulutus tulee olemaan tässä kuussa.
 • näet, mitkä ovat tämän päivän ja huomisen spot-hinnat
 • voit seurata sään lämpötilaa ja miten se vaikuttaa sähkön kulutukseesi
 • näet, miten paljon oma sähkönkulutuksesi on maksanut tähän asti tässä kuussa
 • voit tarkastella sähkölaskujasi
 • lataat sähköautoasi älylatauksella
 • näet aurinkopaneeliesi tuotannon

Sähköauton älylataus toimii useimmilla kotilatureilla ja automerkeillä. Lisätietoa älylatauksesta ja yhteensopivista automerkeistä voit lukea täällä.

Jokaisella meistä on voima tehdä ympäristölle hyvää. Kun valitset tuulen, veden tai auringon tuottaman sähkömme ja käytät uusiutuvaa energiaa viisaasti, säästäs korpia ja kantoja myös meitä seuraaville sukupolville. Tässä me Nordic Green Energyllä haluamme auttaa sinua olemalla luonnollisin valinta sähköyhtiöksi.

Nordic Green Energy on yksi Pohjoismaiden johtavista sähköyhtiöistä, joka keskittyy tarjoamaan vihreää sähköä kuluttajille ja yrityksille. Yhtiö on tunnettu siitä, että se käyttää uusiutuvia energialähteitä, kuten tuuli- ja aurinkoenergiaa, sähkön tuotannossa.

Tarjous pörssisähköstä ilman välityspalkkiota on yksi Nordic Green Energyn houkuttelevista vaihtoehdoista. Tämä tarjous on suunnattu erityisesti niille, jotka haluavat hyödyntää pörssin hintavaihteluita mutta eivät halua maksaa ylimääräisiä kuluja, kuten välityspalkkioita.

Mitä tarkoittaa pörssisähkö ilman välityspalkkiota?

Pörssisähkö tarkoittaa sähkön ostamista suoraan sähköpörssistä, jolloin hinta määräytyy reaaliaikaisesti tarjonnan ja kysynnän perusteella. Yleensä pörssisähkösopimuksiin liittyy välityspalkkio, joka on lisämaksu sähkön hinnan päälle.

Ilman välityspalkkiota tarkoittaa, että Nordic Green Energy ei peri asiakkailtaan erillistä maksua pörssihintojen seuraamisesta ja sähkön ostamisesta. Tämä tekee tarjouksesta erityisen houkuttelevan, koska se mahdollistaa sähkön ostamisen suoraan markkinahintaan.

Kenelle tarjous on suunnattu?

Tämä tarjous on ihanteellinen niille, jotka seuraavat aktiivisesti sähkömarkkinoita ja haluavat hyödyntää pörssin hintavaihteluita. Se sopii erityisen hyvin suurkuluttajille, kuten suurille yrityksille tai teollisuuslaitoksille, mutta myös kotitalouksille, jotka haluavat säästää sähkölaskussaan.

Jos olet ympäristötietoinen kuluttaja, joka haluaa tukea uusiutuvan energian käyttöä, Nordic Green Energyn tarjous on myös erinomainen vaihtoehto, koska yhtiö keskittyy vihreän sähkön tuotantoon.

Mitä hyötyjä tarjouksessa on?

 1. Ei välityspalkkioita: Säästät rahaa, koska et maksa ylimääräisiä kuluja.
 2. Markkinahintaan: Mahdollisuus hyödyntää sähköpörssin hintavaihteluita.
 3. Vihreä energia: Sähkö tuotetaan uusiutuvista energialähteistä.
 4. Joustavuus: Voit vaihtaa sopimusta tai peruuttaa sen ilman suuria kustannuksia.
 5. Reaaliaikainen seuranta: Mahdollisuus seurata sähkön hintaa reaaliajassa.

Mitä riskejä tarjoukseen liittyy?

Kuten kaikkiin pörssisähkösopimuksiin, myös tähän tarjoukseen liittyy riskejä. Pörssihinnat voivat vaihdella suuresti, mikä tarkoittaa, että sähkölaskusi voi olla epävakaa. Jos et seuraa aktiivisesti sähkömarkkinoita, saatat joutua maksamaan korkeampia hintoja huonoina aikoina.

Lisäksi, vaikka Nordic Green Energy keskittyy vihreään energiaan, yhtiön tarjous ei välttämättä ole kaikkein edullisin vaihtoehto markkinoilla. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ennen sopimuksen tekemistä.

Miten tarjoukseen voi liittyä?

Liittyminen Nordic Green Energyn pörssisähkösopimukseen ilman välityspalkkiota on yleensä helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sen yhtiön verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Usein tarvitaan vain perustiedot, kuten nimi, osoite ja sähkönkulutustiedot, ja sopimus voidaan solmia sähköisesti.

Kun olet liittynyt, saat yleensä pääsyn online-asiakasportaaliin, jossa voit seurata sähkön hintaa reaaliajassa ja hallinnoida sopimustasi.

Yhteenveto

Nordic Green Energyn tarjous pörssisähköstä ilman välityspalkkiota on houkutteleva vaihtoehto monille kuluttajille ja yrityksille. Se tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää sähköpörssin hintavaihteluita ilman ylimääräisiä kuluja ja keskittyy samalla vihreän energian käyttöön. Kuitenkin, kuten kaikkiin pörssisähkösopimuksiin, myös tähän liittyy riskejä, jotka on hyvä huomioida ennen sopimuksen tekemistä.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa