1o vuotta naimisissa: Anna Abreu sai lahjaksi herkän julkaisun mieheltään

Anna Abreu ja hänen miehensä Lauri Heiskari ovat olleet naimisissa jo 10 vuotta – pariskunta julkaisi hääpäivän kunniaksi hempeät julkaisut, yleensä Anna pitää miehensä poissa sosiaalisesta mediastaan, nyt tilanne on toisin.

Laulajaksi Idols-nimisestä musiikki-kilpailusta julkisuuteen noussut Anna Abreu, 33, on ollut rakastunut sekä naimisissa ex-lumilautailija Lauri Heiskarin, 39, kanssa jo 10 vuotta – molemmat jakoivat sosiaalisessa mediassa merkittävän hääpäivän kunniaksi suloiset ja rakkautta täynnä olevat julkaisut.

Yhdessä jo 10 vuotta ollut pariskunta avioitui juhannuksena vuonna 2013 Suomessa, jolloin Lauri oli julkaissut sosiaaliseen mediaan tunnelmallisen julkaisun, jossa kertoo olevansa onnekas mies. Hääjuhlaa vietettiin Portugalissa. Seurustelemaan he alkoivat vuonna 2011 eli yhteisiä vuosia on takana pitkä taival.

Lauri jakoi omalle Instagram-tililleen kaksi mustavalkoiseksi muutettua yhteiskuvaa Annan kanssa kesän festivaaleilta, ohessa on myös teksti, jonka suomennos kuuluu näin:

– Sinä olet kaikista tunneälykkäin ihminen, kenet tiedän. Tämä vuosikymmen kanssasi oli todella hauska. Toteutetaan se uudelleen, Lauri kirjoittaa julkaisuun.

Anna on kommentoinut julkaisua sydän-emojilla ja julkaisu on muutenkin saanut osakseen paljon ihastusta, seuraajat ovat onnessaan rakastavaisista.

Anna julkaisi Instagram-tilinsä tarinat-osioon kuvan puolisostaan Laurista, joka poseeraa kameralle kesäisissä tunnelmissa aurinkolasit päässään, mukaan mahtui myös teksti, jossa laulajatar toivotti puolisolleen hyvää hääpäivää.

He ovat pitäneet parisuhteensa visusti pois julkisuudesta aiemmin, mutta muutamia yhteiskuvia he ovat julkaisseet vuosien varrella – varsinkin hääpäivinä on julkaistu ylistäviä julkaisuja toisistaan ja heidän pitkästä liitostaan.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa