Aku Hirviniemi pyytää anteeksi törkyviestejään: ”Pyydän anteeksi kaikilta, joita toimintani on loukannut. Erityisesti Sonjalta ja…”

Viime aikoina monet naiset ovat kertoneet, kuinka näyttelijä Aku Hirviniemi on lähetellyt heille viestejä, jotka ovat olleet hyvin häiritseviä. Niiden on koettu olevan seksuaalista häirintää, mutta osa on lähtenyt viestittelyyn mukaan.

Hirviniemi ei ole kommentoinut asiaa aiemmin, mutta nyt hän on alkanut toimiin ja haluaa pyytää kaikilta asianomaisilta anteeksi. Hän tekee sen sosiaalisen median kanaviensa kautta, joista tässä alla on hänen Instagram-tilillään julkaistu anteeksipyyntö.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Hirviniemi huomioi anteeksipyynnössään myös puolisonsa Sonjan

Hirviniemen puoliso televisiojuontaja Sonja Kailassaari on myös huomioitu anteeksipyynnössä. Kailassaari synnytti hänen ja Hirviniemen yhteisen lapsen heinäkuussa 2023.

”Viime aikoina mediassa on uutisoitu asiattomasta viestinnästäni. Olen tehnyt virheitä, joita kadun. Pyydän anteeksi kaikilta, joita toimintani on loukannut. Erityisesti Sonjalta ja muilta läheisiltäni, joille käytökseni on ollut nöyryyttävää”, aloittaa Hirviniemi anteeksipyyntönsä.

Hirviniemi jatkaa anteeksipyyntöään sillä, että hän kertoo tunnistaneensa ongelmansa ja on hakenut tilanteeseensa ammattiapua.

”Tunnistan ongelmani. Olen hakenut ammattiapua ja sitoutunut jo aloittamaani hoitoon, jotta vastaava ei enää koskaan toistuisi. Minun olisi pitänyt tulla asian kanssa ulos jo aiemmin.”, kertoo Hirviniemi.

Hirvinimen julkaisu anteeksipyynnöstään on saanut monia kannustavia viestejä:

”Kaikki tekee virheitä. Hienoa vastuunkantoa myöntää ja pyytää anteeksi. Eikun eteenpäin.

Hieno juttu, että tunnustat ongelmasi ja haet apua. Anteeksi pyyntö on myös oikea tapa.

Kaikki me tehdään virheitä. Niistä opitaan. Älä ole itelles niin ankara, se ei auta ketään. Tsemppiä!”

Kaikki julkaisun yhteyteen tulleet viestit eivät kuitenkaan olleet näin positiivisia.

Hirviniemi on myös jättänyt tämän kohun myötä hallituspaikan tuotantoyhtiössä

Riihimäkeläinen tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy ilmoitti nettisivuillaan, kuinka Hirviniemi on ilmoittanut eroavansa tuotantoyhtiön hallituksesta ja tehnyt sen, jotta voisi taata yhtiölle työrauhan. Hirviniemi on kuitenkin edelleen yhtiön osakas.

Tuotantoyhtiön ilmoituksessa kerrotaan myös: ”Selvyyden vuoksi todettakoon, että Tuotantoyhtiö Hihhihhiissä ei hyväksytä häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua.”

Lue myös: MTV3 (diginyt.fi)

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa