Anna Puu paljastaa yksityiskohtia Vain elämää-ohjelmassa, rakastui tuottajaansa

Vain elämää-ohjelmassa tällä kaudella oleva Anna Puu kertoo yksityiskohtia rakastumisesta omaan työkaveriinsa – työsti uutta albumia, kun tajusi ihastuneensa tuottajaansa ja silloin romanssi syntyi. Vain elämää-ohjelman uudessa jaksossa perjantaina on Annan päivä.

Anna on ollut myös tuomarina laulukilpailussa – siitä lisää tästä

Vain elämää -ohjelma saa hienon alun, kun ensimmäisenä pöydän päätyyn pääsee istumaan Anna Puu eli Anna Puustjärvi. Kauden ensimmäisessä jaksossa mennään katsomaan Anna Puun uran eri vaiheita ja hän kertoo siinä samalla kiinnostavia asioita ja kohtia yksityiselämästään.

Yksi päivän kiinnostavista puheenaiheista liittyy Annan parisuhteeseen, tuottajana tunnetun Jukka Immosen kanssa. Anna kertoo, kuinka töissä syttynyt suhde sai alkunsa. Hän oli työstämässä uutta albumiaan, kunnes tajusi olevansa ihastunut työkaveriin eli tuottajaansa Jukkaan.

– Neljännen albumini tekoprosessin jossain vaiheessa, kuin salama kirkkaalta taivaalta, ihastuin tuottajaani, nykyiseen puolisooni, Anna kertoo.

– Minulla on paljon kappaleita. Vasta, kun ne laulaa ensimmäistä kertaa demonauhalle, joutuu myöntämään ääneen, että tämä on tilanne, paska on jo housussa. Siitä ei ole enää paluuta, kun teksti on sanottu ääneen. Olen kirjoittanut Jukasta niin monta kappaletta, ettei ole tosikaan, Anna jatkaa.

Ihastus oli niin nopeaa ja syvää, että se sai hänet kirjoittamaan kappaleita, niin sai alkunsa muun muassa radiossakin hitiksi muodostunut kappale Matkalla.

– Olin mennyt nukkumaan, ja hetken kuluttua jouduin heräämään kirjoittamaan ison osan tekstistä puhelimeni muistioon, jotta muistan sen vielä aamulla. Ne ovat alitajuntaisia juttuja. Sitä ei vielä suostu myöntämään itselleen, kenestä oikein kirjoittaa, Anna kertoo kappaleen synnystä.

– Ex-puolisoni ja Jukka osaavat molemmat myös asettaa lapsen etusijalle ja omat tunteensa sivuun. En oleta, että heistä tulee ylimpiä ystävyksiä – emmehän mekään ole Jenni Vartiaisen, Jukan ex-puolison kanssa. Olennaista on, että kaikki pystyvät olemaan toista kohtaan inhimillisiä, Anna Puu kertoi kirjassa.

Ennen kuin kaksikko meni naimisiin, oli molemmilla takanaan pitkät suhteet. Anna oli eronnut lapsensa isästä vuonna 2013, kun Jukka oli seurustellut myös suomalaisille tutun laulajattaren Jenni Vartiaisen kanssa. Julkisuudessa on myöhemmin mietitty, millaiset suhteet muusikoilla on toistensa kanssa. Anna on puhunut aiheesta myös Mari Koppisen kirjoittamassa kirjassa Minä olen Anna Puu (WSOY 2019).

– Kanssakäymistä helpottaa se, ettei kenelläkään ole syytä mustasukkaisuuteen. Minua ei ole viety keneltäkään. Sama pätee Jukkaan. He olivat eronneet Jennin kanssa noin vuosi ennen kuin aloimme seurustella. Silti ihmiset jaksavat spekuloida yhä, menivätkö meidän suhteemme ristiin. Pahoittelen tuottaessani pettymyksen kaikille draamannälkäisille: eivät menneet, Anna Puu kertoi teoksessa.

Nykyään pariskunta elää kiireistä lapsiperhellistä arkea. Anna kertoi julkisuuteen elokuussa, kuinka kaksikko jaksaa kannatella toisiaan niin hyvinä kuin pahoina sekä vaikeina hetkinä.

– Jukka hyväksyy minut sellaisena kuin olen, eikä pelkästään hyväksy, vaan arvostaa ja rakastaa minua. Minulla on olo, että voin olla juuri sellainen kuin olen hyvine ja huonoine puolineni, Anna sanoo.

Vain elämää-ohjelmassa jo toinen kerta Annalle

Anna Puun lisäksi tällä kaudella nähdään Gasellit-yhtyeestä tuttu Hätä-Miikka, Janna, A. W. Yrjänä, Ellinoora, Virve Rosti, Robin Packalen sekä Jouni Hynynen. Ensi viikolla vietetään rock-muusikko A. W. Yrjänän päivää.

Janna palaa parrasvaloihin Vain elämää-ohjelmassa

Annan päivässä nähdään mm. Ellinooran esitys ja oma versio Annan kappaleesta Matkalla.

– Kertosäkeen ajatus taipuu moneen. Tekstiä on muokattu hieman. On hienon ja ajattoman popkappaleen merkki, kun jokainen voi lukea tekstiä eri tavalla – vaikka se olisi kirjoitettu jostain muusta, Ellinoora kertoo.

Vain elämää nähdään Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa