BB-Anu liittyi Onlyfanssiin – väittää tehneensä huiman tilin

Big Brother-ohjelmassa kolmanneksi sijoittunut Anu Puumalainen liittyi Onlyfans-sivustolle – Anu väittää tehneensä jo huiman tilin uudella aluevaltauksellaan, muuten hän on luonut uraa vaikuttamalla sosiaalisessa mediassa – nyt Onlyfanssissa.

Anu Puumalaisen, 35, elämä on muuttunut valtavasti vuoden 2019 Big Brother -kauden jälkeen, jossa hän sijoittui kolmanneksi. Yksi tähden tämän hetken suurimmista elämänmuutoksista on se, että syyskuussa hän avasi Onlyfans-tilin ja luo uraa sillä saralla nyt.

Anu tunnelmoi julkisuuteen, että kyseessä on täysin uusi aluevaltaus, vaikka sisällöntuottajana hän on tehnyt jo töitä kautta. Hän oli miettinyt tilin perustamista jo vuosia, mutta päätti perustaa tilin kyseiselle sivustolle vasta tänä vuonna. Lopulta hän päätyi luomaan Onlyfans-tilin media-alan koulusta valmistumisen sekä asuntomarkkinoiden tämänhetkisen tilanteen myötä.

BB-Anu liittyi Onlyfanssiin – lue tästä lisää

– Asuntomarkkinat ovat olleet jo yli vuoden todella kehnot sekä kiinteistövälitys- että rakennusalalla. Vaikeat ajat ja media-alan koulutus vaikuttivat siihen, että kalenterissa vapautui aikaa jollekin ihan uudelle, hän kertoo.

– Lisäksi olen pitkään miettinyt, että haluan mennä unelmiani kohti. Haluan tehdä asioita, joista pidän, enkä tyytyä siihen, miten ihmiset haluavat minut lokeroida, hän lisää.

Anun äitikin hyväksyy uuden keinon tienata

Onlyfans tunnetaan aikuisviihde-sisällöstä. Anun mukaan hänen tilillään ei kuitenkaan aivan sellaista sisältöä ole, vaan hillitympää.

– Jaan sinne kuvia ja videoita, jotka jollain tavalla liittyvät elämääni. Lisäksi kerron siellä niin hyviä kuin pahoja asioita elämästäni. Olen jakanut arkeani muillakin alustoilla ja nyt teen sitä samaa Onlyfansissä. Siksi toivoisinkin, että minulla olisi Onlyfansissä myös naisseuraajia. Saatan käydä lenkillä ja pitää Onlyfans-liveä samalla. Se on ollut todella suosittua ja olen saanut sen avulla ihmisiä liikkeelle. Sisältöni on siis monipuolista, eikä pelkästään aikuisviihdettä, hän kertoo.

– Minulla on siellä sellaisia kuvia, jotka eivät mielestäni sovellu esimerkiksi Tiktokiin tai Instagramiin. Sen verran tuhmempia ne ovat, mutta olen hyväksyttänyt kaikki kuvani äidilläni ja läheisilläni. Heidän mielestään kuvani ovat kauniita, tyylikkäitä ja niistä välittyy positiivisuus, hän kertoo.

Anu kuvailee tiliään lempeäksi alustaksi, jossa seuraajat voivat keskustella hänen kanssaan chatissa ja live-lähetysten kautta, sivustolla on tarjolla myös eroottisempaa materiaalia.

– Äitini on minua hieman iäkkäämpi ihminen ja elänyt eri aikakaudella, eivätkä sen ikäluokan ihmiset välttämättä ymmärrä Onlyfansiä. Mutta en varmaan olisi ryhtynyt tähän, jos joku läheisistäni olisi huolissaan tai pelkäisi puolestani, hän jatkaa.

Vasta pari viikkoa, menestys silti suurta

– Olen tienannut alle viikon aikana yhtä paljon rahaa kuin asuntomyyjänä kuukaudessa hyvänä kauppakuukautena, hän kertoo.

Anu on ollut Onlyfans-sivustolla vasta kahden viikon ajan, mutta hän on jo nyt omasta mielestään saavuttanut huikean suosion – se näkyy myös erityisesti hänen yrityksensä pankkitilillä.

Onlyfansistä on muodostunut hänelle harrastus sekä elämäntapa kuin hänen muutkin some-alustansa. Hänellä on haaveena toimia tulevaisuudessa radiojuontajana. Hän ei kuitenkaan usko, että Onlyfanssin tekeminen vaikeuttaisi omia urahaaveita.

Tälläistä sisältöä Anu julkaisee – katso tästä

– En usko, että sillä olisi mitään negatiivista vaikutusta. Toki ihmisillä on erilaisia mielipiteitä etenkin tällaisesta, joka voi olla joidenkin ihmisten arvojen vastaista. Fakta on kuitenkin se, että olen edelleen se sama välittävä ja vastuullinen kahden lapsen äiti. Tällaisen sisällön tekeminen ei muuta minua: olen arjessa edelleen yhtä lempeä Anu kuin muilla somealustoilla, hän sanoo lopuksi.

Anun Instagram-julkaisu

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa