Beyoncé yrittää näyttää vaaleammalta, tähden äiti kommentoi

Beyoncén epäillään vaalentavan ihoaan, nyt äiti Tina Knowles puolustaa tytärtään sosiaalisessa mediassa. Supertähden epäillään vaalentaneen ihoaan, myös hiukset ovat saaneet vaaleaa väriä. Nyt tähden äiti Tina Knowles ryhtyi puolustamaan tyttäreensä kohdistuvia syytöksiä.

Äiti Tina Knowles reagoi sosiaalisessa mediassa useisiin kommentteihin, jotka kyseenalaistavat laulaja Beyoncén ulkonäköä uudessa Renaissance-elokuvassa. Kyseisen elokuvan ensi-iltaa juhlittiin Samuel Goldwyn teatterissa lauantai-iltana. Elokuvassa seurataan Beyoncén kiertuetta. Se nähdään joulukuun 1. päivä alkaen elokuvateattereissa Yhdysvalloissa.

Myös Beyoncén oma tytär esiintyy kiertueella – hän kommentoi elokuvassa kyseistä esiintymistä. Tähden tytär, 11-vuotias Blue Ivy teki yllätys-esiintymisen äitinsä rinnalla tanssien kiertueella Pariisissa. Hän kertoi melkein pyörtyneensä tyttärensä esiintymisen aikana lavalle.

– Tuhansien ihmisten edessä esiintyminen ei ole sopiva paikka 11-vuotiaalle, Beyoncé kertoo omista tunteistaan elokuvassa.

Beyoncén ihonväri ja syytökset

Äidin mukaan syytökset ovat tyhmiä, tietämättömiä ja rasistisia. Beyoncé oli käyttänyt vaaleita hiuksia, jotta ne sopisivat hänen hopeiseen mekkoonsa paremmin. Hänen mielestään jokainen, joka syyttää tämän tyttären yrittävän näyttää valkoiselta, ovat luusereita ja ovat vain kateellisia.

– Olen kyllästynyt siihen, että ihmiset hyökkäävät hänen kimppuunsa. Joka kerta, kun hän tekee jotain, minkä vuoksi hän tekee valtavasti työtä. Olen kyllästynyt teihin häviäjiin. Tämä tyttö huolehtii omista asioistaan, tähden äiti kirjoittaa.

Tina julkaisi aiheesta myös videon ja pitkän kirjoituksen Instagramissa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa