Big Brother-ohjelmasta tuttu Anu Puumalainen liittyi Onlyfans-sivustolle

BB-Anu eli Anu Puumalainen, 35, on alunperin Big Brother-ohjelmasta tuttu tavallinen kansalainen, kuka on kuitenkin ollut ohjelman loppumisen jälkeen julkisuudessa rakkauden takia, nyt hän on liittynyt aikuisviihdepalveluun nimeltään Onlyfans – Big Brother talossa Anu rakastui toiseen osallistujaan, herraan nimeltään Helmeri Pirinen.

– Minua voi seurata jatkossa myös täältä, Anu kirjoittaa tarinansa päivitykseen.

Kiinteistövälityksessä uraa tekevä ja Big Brother-ohjelmasta tuttu Anu Puumalainen, 35, on kertonut lauantaina 2. syyskuuta Instagram-tilinsä tarinassa uudesta aluevaltauksestaan – makoilee sängyllä mustat ja pitsiset alusvaatteet päällään. Hän on liittänyt julkaisun yhteyteen linkin uudelle Onlyfans-sivustolleen – samanlainen linkki löytyy myös nykyään hänen Instagram-profiilista pysyvästi.

–  Tervetuloa mukaan mun OnlyFans-sivuille, Anu kirjoittaa profiilitekstissään.

Anu ei kuitenkaan selvennä tarkasti, minkälaista materiaalia hän seuraajille julkaisee ja materiaalit nähdäkseen, käyttäjän tulee maksaa Anulle kuukaudessa lähes 20 dollaria. Summa on noin 18,50 euroa – kolmen kuukauden kestotilauksesta joutuu puolestaan maksamaan hieman yli 50 dollaria eli noin 47 euroa.

Esimerkiksi ja vertailun vuoksi Netflix-tilaus maksaa noin kymmenen euroa kuukaudessa – mitä kaikkea muuta on tarjolla aikuisille Onlyfans-sivuston lisäksi?

Onlyfans-tili sekä on-off-poikaystävä, mikä juttu?

Onlyfans-palvelu on vakiintunut käyttäjiensä keskuudessa lähinnä aikuisviihdepalveluita tarjoavana sivustona, jossa käyttäjät jakavat maksusta nähtäville seksuaalissävytteisiä kuvia ja videoita – Anulla on kuitenkin myös Big Brother-talosta löytynyt rakkaus. Anun ja hänen on-off-poikaystävänsä Helmeri Pirisen suhteesta on liikkunut kesän aikana erilaisia huhuja. Keväällä pariskunta ilmoitti eroavansa lopullisesti toisistaan. Kesällä kaksikosta on kuitenkin jälleen tehty lukuisia näköhavaintoja ja pariskunta on julkaissut toisistaan myös yhteisiä otoksia somekanavilleen.

Anun ja Helmerin suhde on ollut vuosien varrella katkolla useampaan otteeseen, viime maaliskuussa kaksikko kuitenkin kertoi julkisuuteen virallisesti erossaan – nyt rakkaus on leimahtanut uudestaan, mutta vaikuttaako Anun uusi aluevaltaus millä tavalla hänen rakkauselämäänsä ja Helmeriin, vai onko jopa yhteistä sisältöä tulossa pariskunnalta Onlyfans-sivustolle, se jää nähtäväksi.

Keväällä eronnut pariskunta taas yhdessä?

Anun Instagram-tilillä oleva julkaisu

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Big Brother-ohjelmasta tuttu Anu Puumalainen liittyi Onlyfans-sivustolle”

Vastaa