C More – uutuuksia ja jatkoa tunnetuille alkuperäissarjoille

Useat kotimaiset C More-alkuperäissarjat tulevat saamaan jatkoa kesän ja syksyn aikana, mutta myös uutuuksia on tullut.

Yksi uusi alkuperäissarja on nimeltään Kotka 10, joka on todella mielenkiintoinen ja jännittävä. Se kertoo Kotkan keskuspaloaseman toiminnasta erilaisissa tilanteissa, sekä pelastajien yksityiselämästä. Sarjan hahmojen takana onkin monet tutut nimet mm. Kai Vanne, Jarkko Niemi ja Inka Kallen, sarjassa on myös uusia kasvoja tv-maailmassa. Sarjan ensimmäiset jaksot ovat ilmestyneet C Moreen 15. kesäkuuta, alku oli hyvin tiivistunnelmainen ja kiinnostava, lisää odotellessa – seuraavat jaksot nähtävissä 22. kesäkuuta.

Kuvaukset käynnissä – Nainen joka katosi

Pääosia tähdittävät useissa kotimaisissa sarjoissa sekä elokuvissa olleet kasvot; Saga Sarkola, Johannes Holopainen, Oona Airola sekä Pekka Strang. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa samannimisen kirjan (Nainen joka katosi) kirjoittanut Simo Halinen. Kyseessä on kirjaan perustuva neliosainen psykologinen trilleri synkästä rikoksesta, tarina kerrotaan kolmen eri näkökulman kautta.

Elokuun 17. päivä herkut mukaan sohvalle ja jännittämään

Suomalainen poliisisarja nimeltään Maria Kallio, saa jatkoa elokuun puolen välin tienoilla. Sarja perustuu Leena Lehtolaisen samannimisiin romaaneihin, ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin C More:ssa syksyllä 2021. Elena Leeve nähdään siis taas tutkimassa mysteerejä, kun hän palaa töihin äitiyslomaltaan, onko hänelle myös rakkautta luvassa? Se nähdään pian.

Elena Leeve ja Eero Ritala Onnelassa

Onnelan 5. kausi nähdään myöhemmin syksyllä C More:ssa, millaisia kommelluksia nähdään tällä kertaa? Elena Leeven hahmo Saara ”kipuilee” uransa kanssa, eikä Antti (Eero Ritala) ymmärrä vaimonsa tarpeita – kasvutarinoita siis nähtävissä? Myös heidän tuttava pariskuntansa Markus (Max Forsman) ja Mette (Anna-Maija Tuokko) kamppailevat uusien asioiden äärellä, miten niistä asioista selvitään ja jatketaanko elämää samaan suuntaan yhdessä?

Esittelyjä ei kaipaa yksi kovimmista kotimaisista rikossarjoista – Aallonmurtaja

Aallonmurtajan kolme edellistä kautta ovat antaneet katsojilleen paljon jännitystä, kiinnostusta sekä sydämen tykytyksiä, ja nyt se on varmaa – myöhemmin syksyllä tulee 4. kausi, joka jää samalla viimeiseksi. Sarjassa nähdään perhe-elämää, vankilan arkea ja rikollisuutta, miten perheen äiti Tuula (Maria Ylipää) saa pidettyä kaiken kasassa Upin (Turkka Mastomäki) suorittaessa tuomiotaan vankilan muurien sisällä. Mitä muille sarjan hahmoille kuuluu, miten perheen lapset pärjäävät kaiken keskellä?

Nuorten suosioon noussut sarja saa odotettua jatkoa

Rantabaari päättyi viimeksi odottamattomilla juonen käänteillä, tällä uusimmalla kaudella nähdään vanhoja hahmoja sekä täysin uusiakin. Uusi kausi on jo kuudes, kuulemma tulvillaan rakkautta, raatoja ja savuavia raunioita. Tutut naamat palaavat takaisin tekemään kiusaa toisille hahmoille, miten tämä kausi päättyy? Voittaako rakkaus, kuka selviää hengissä? Sekin selviää myöhemmin syksyllä suoratoistopalvelu C Moressa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”C More – uutuuksia ja jatkoa tunnetuille alkuperäissarjoille”

Vastaa