Draamaa ja yllättäviä käänteitä – Ensitreffit alttarilla Australia: uusi kausi nyt C Moressa

Loppuelämän rakkautta etsivät sinkut löytävät toisensa suositussa Ensitreffit alttarilla-ohjelmassa Australiassa, eikä suuria käänteitä, draamaa tai toisten puolisoiden iskemistä kaudesta puutu.

Kaikki alkoivat kokeiluun valittujen sinkkujen esittelyllä katsojille, sekä alttarille astelulle, kun kriitikoiden valitsemat avioparit näkivät ensi kertaa toisensa. Ilmassa oli rakkautta ensisilmäyksellä, onnea ja yllättäviä reaktioita sekä pinnallisuutta. Jokaisella parilla oli joko paljon yhteistä tai ei oikeastaan mitään, jotkut olivat todella tyytyväisiä ja jotkut ei alkuun ollenkaan. Kuitenkin melkein kaikilla pareilla alku jännityksen ja shokin jälkeen, alkoi ylämäki.

Ensimmäisenä parit lähtivät häämatkoille, jonka jälkeen muuttivat yhteen. Tutustuminen toisiinsa alkoi siis kunnolla ja useimmille se oli haastavaa, pareilla oli paljon haasteita. Yhdessä asumisen aikana oli mm. rehellisyys- ja läheisyys viikot, jotka aiheuttivat entistä enemmän kitkaa joidenkin parien keskuudessa. Parit kokoontuivat kauden aikana myös yhteisille illallisille sekä sitoutumisseremoniaan, jossa päättivät jäävätkö kokeiluun vai lähtevätkö siitä.

Kolmiodraamoilta ei vältytty

Useimpien ollessa tunteiden vallassa ja taistellessaan suhteidensa eteen, nähtiin myös merkkejä luovuttamisesta ja kiinnostusta muihin ihmisiin kun omiin puolisoihinsa.

Salaisia tapaamisia, salaisia viestejä – toisen parin matka päättyi lyhyeen ja toisen parin naishenkilö ei nähnyt omassa suhteessaan tulevaisuutta eikä oikeastaan mitään hyvää. Tilanne eskaloitui naisen ihastumiseen toisen parin mieheen, josta sai alkunsa salaiset tapaamiset ja oman parin laiminlyönti. Paljastus tästä tehtiin yhdessä sitoutumisseremoniassa, mikä oli kaikille suuri järkytys ja täysi yllätys. Eniten sääliksi kävi petettyä miestä, eikä nainen näyttänyt uuden ihastumisen kohteensa kanssa minkäänlaisia katumuksen merkkejä.

Myös toisen pariskunnan alamäen alkaessa tuli ilmi, naisen viestittely toisen naisen aviomiehelle. Se ei kuitenkaan päätynyt samanlaiseen kolmiodraamaan, enemmänkin aloitteen tehneen naisen nolaamiseen ja torjumiseen.

Draamaa naisten ja miesten illoissa

Pari kertaa vaimot ja aviomiehet kokoontuivat keskenään viettämään iltoja. Luvassa oli paljon väittelyitä, huutoa, itkua sekä viinilasin rikkoutuminen, tilanteet olivat myös todella rajuja.

Suurin draama oli kahden naisen välillä, jotka ei vain yksinkertaisesti tulleet keskenään toimeen. Todella paljon ylimielistä käytöstä ja pahan puhumista selän takana, juoruilua ja valokuvaan liittyvä skandaali. Tämä kaikki sai kokeilun kaikki naisten valitsemaan puolensa, eikä joukko ollutkaan enää yhtenäinen kuin alussa.

Viimeiset valat ja jälleen näkeminen

Viimeisissä valoissa ja päätöksissä matkan jatkamisessa toistensa kanssa, nähtiin myös yllätyksiä ja se oli todella rajua. Koskettavat hetket jokaiselle vielä kokeilussa mukana olleelle, erilaisia päätöksiä ja yllättäviä käänteitä. Viimeisten valojen tarkoitus on siis ns. uusia alussa tehty päätös jatkaa matkaa toistensa kanssa, jonka jälkeen kokeilu päättyy ja normaali arki alkaa. Siinä nähdään, ketkä ovat oikeasti valmiita sitoutumaan mahdollisesti pysyvästi ja ketkä luovuttavat viime hetkellä.

Jälleen näkeminen oli todella mielenkiintoista – ketkä pareista saapuivat yhdessä ja ketkä erikseen? Saadaanko selvyys draamoihin liittyvistä tapahtumista, kuka oli pahin kaikista? Ovatko jotkut parit palanneet takaisin yhteen? Jokainen ohjelmaan osallistunut palaa takaisin selvittämään vanhat ristiriidat ja katsomaan mitä muille kuuluu, miten se päättyy?

Koko kausi nähtävillä nyt C Moressa

Uusin ja viimeisin Suomessa näkyvä 9. kausi on kokonaisuudessaan nähtävillä C Moressa – katso kausi nyt ja koe uskomaton tunteiden skaala sekä aito jännitys ja mielenkiinto osallistujia kohtaan.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa