Elämä jalkapalloilijan kanssa: Sara Sieppi

Pyry Soirin uusi seura ei ole mikään pikkuseura….

Suomen jalkapallomaajoukkueen eli Huuhkajien luottopelaaja Pyry Soiri on löytänyt itselleen uuden seuran. Kreikkalainen Athens Kallithea FC tiedotti torstaina, että se on tehnyt sopimuksen Soirin kanssa. Sopimus on kaksivuotinen, ja Athens pelaa Kreikan pääsarjassa.

Soiri pelasi viime kaudella romanialaisen Universitatea Craiovan riveissä. Seura selvisi ensi kaudeksi Konferenssiliigaan, mikä toi Soirille kansainvälistä pelikokemusta. Siirto Kreikkaan tarjoaa uusia haasteita ja mahdollisuuksia kehittää uraansa edelleen.

Siirtosumma

Mediatietojen mukaan Soiri ei irronnut Romaniasta edullisesti. Athens Kallithea FC maksaa hänestä peräti kuusinumeroisen siirtosumman. Tämä osoittaa seuran vahvaa luottamusta Soirin kykyihin ja halua panostaa joukkueen menestykseen.

Soirin siirto on merkittävä sekä hänen itsensä että uuden seuransa kannalta. Suuri siirtosumma asettaa pelaajalle myös paineita lunastaa odotukset kentällä.

Huuhkajien luottopelaaja

Pyry Soiri, 29, on Huuhkajien pitkäaikainen luottopelaaja. Hän on pelannut urallaan jo komeat 45 A-maaottelua. Soirin nopeus ja tekninen osaaminen ovat tehneet hänestä tärkeän pelaajan Suomen maajoukkueessa.

Soiri on uransa aikana pelannut monissa eri maissa ja seuroissa, mikä on antanut hänelle laajan kokemuspohjan. Tämä kokemus tulee olemaan arvokasta myös hänen uudessa seurassaan Kreikassa.

Uran aikaisemmat vaiheet

Soiri aloitti ammattilaisuransa Suomessa, mutta on sittemmin pelannut muun muassa Tanskassa, Valko-Venäjällä ja Romaniassa. Jokainen näistä kokemuksista on kehittänyt häntä pelaajana ja valmistellut häntä uusiin haasteisiin.

Soirin monipuolisuus ja kyky sopeutua erilaisiin pelityyleihin ovat tehneet hänestä arvostetun pelaajan eri liigoissa. Hän on osoittanut pystyvänsä menestymään niin kansallisissa kuin kansainvälisissä otteluissa.

Tulevaisuuden näkymät

Athens Kallithea FCkanssa tehty kaksivuotinen sopimus tarjoaa Soirille mahdollisuuden vakiinnuttaa asemansa Kreikan pääsarjassa. Seura tavoittelee menestystä, ja Soirin odotetaan olevan keskeinen osa tätä projektia.

Soirin ura on ollut nousujohteinen, ja Kreikan pääsarja tarjoaa uusia mahdollisuuksia kehittyä edelleen. Tulevaisuus näyttää valoisalta, ja Soirin odotetaan jatkavan vahvoja esityksiään myös uusissa ympyröissä.

Yllättävät muutokset

Pyry Soiri on muuttanut Kreikkaan, ja hänen kumppaninsa Sara Sieppi on paljastanut tulevaisuudensuunnitelmiaan. Sara kertoo futarirakkaan ammatin aiheuttamien nopeiden muutosten tulleen yllätyksenä. Hän on viime kuukausina matkustellut ahkerasti Suomen ja Romanian väliä, sillä Pyry pelasi CS Universitatea Craiova -joukkueen riveissä.

Nyt tilanteeseen on kuitenkin tullut yllättävä muutos, kun Pyry siirtyy jatkamaan pallon potkimista Kreikassa. Sara on matkannut usein Suomesta Romaniaan, vaikka lentäminen kohteeseen ei ole ollut täysin mutkatonta. Suorien lentojen puuttuessa Sara on joutunut tekemään pitkiä vaihtolentoja esimerkiksi Italiassa.

Uusi koti

Vasta eilen yllätyksenä Romaniaan lennähtänyt Sara paljastaa matkanneensa Pyryn kanssa jo parin uuteen kotikaupunkiin Kreikassa. Hän jakoi ilonsa sosiaalisessa mediassa.

– Hello uus kakkoskoti! Sara hihkaisee tuoreessa julkaisussaan.

Sara myöntää, että nopeat muutokset ovat tulleet hänelle yllätyksenä. Hän ei osannut odottaa, että jalkapalloilijarakkaan myötä elämä muuttuu näinkin radikaalisti.

Elämä futarin rinnalla

Sara kertoo, että tiesi aikoinaan pallon liikkuvan pelissä nopeasti, mutta elämässä tapahtuvien muutosten nopeus yllätti hänet.

– Tiesin kyllä aikoinaan, et pallo liikkuu pelissä nopeasti, mutta että elämä siinä samalla.. Tällaiselle suunnittelijallekin tulee näköjään yllätyksiä, mutta yritän pysyä menossa mukana! Sara kirjoittaa.

Julkaisemallaan videolla Sara on kuvannut uutta kotikaupunkiaan Kreikassa. Tulevaisuudessa matkustaminen helpottuu, sillä Suomesta pääsee Kreikkaan suoralla lennolla noin neljässä tunnissa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa