Ensitreffit alttarilla Australia: osallistuja näytti todellisen luonteensa – menetti jopa työpaikkansa

Ensitreffit alttarilla Australia-osallistuja Olivia Frazer – käytös oli liikaa katsojille sekä asiantuntijoille, jotka kyseenalaistivat hänen tekojaan paljon. Ohjelman osallistujasta paljastuu kokonaan uusi puoli, ei olekaan vain herttainen tai huonosta itsetunnosta kärsivä opettaja-opiskelija – nopeasti yhdeksi 9. kauden inhokiksi sekä työttömäksi.

Olivia Frazer, 28, osallistui Ensitreffit alttarilla Australian yhdeksänteen kauteen, koska halusi löytää elämänsä rakkauden – avioitui sokkona putkiasentaja Jackson Lonien, 31, kanssa. Kaikki olivat alkuun pelkästään ruusuilla tanssimista, kunnes Olivia alkoi pikkuhiljaa paljastamaan itsestään todella ikäviä puolia – nimitetty jopa kiusaajaksi. Hän kertoi sarjassa mm. olleensa ystävänsä morsiusneitona, eikä pitänyt mekostaan, jolloin leikkeli sen ja postitti morsiamelle.

Kauden esittämisen jälkeen Olivia menetti jopa työpaikkansa – naisen käytös oli niin oksettavaa ja ilkeää, esitti ensimmäiset viikot herttaista kaikkien kaveria, mutta todellisuus paljastuikin jokaiselle muulle osallistujalle, asiantuntijoille sekä katsojille. Sarjan esitys Suomessa on vielä kesken, joten jos et halua tietää tulevista käänteistä niin jätä lukeminen kesken.

Nopeasti kauden inhokki, törkeitä temppuja

Erityisesti Olivialle tuli yhteenottoja, ongelmia ja sanomista yhden sarjan naisen kanssa – naiset ajautuvat keskenään niin suuriin ongelmiin, ettei niitä saada ratkottua koko kauden aikana. Toinen osapuoli yhteenotoissa on Domenica Calaro – morsiamen alastonkuva levisi Olivian toimesta muiden osallistujien silmiin, Domenicalla Onlyfans-tili.

Yksi kauden suurimmista riidoista paisuu niin isoksi, että Domenica raivostuu Olivian käytöksestä toden teolla. Tilanne päättyy Domenican rikkoessa viinilasin illallispöytään. Olivia kokee tilanteen uhkaavana itselleen, jonka jälkeen alkaa tilanteen liioittelu muille osallistujille – vasta kauden jälkipyykissä saadaan kuulla ja nähdä, miten naisten väliset tilanteet oikeasti etenivät ja niistä paljastuu juuri Olivian liioittelu ja selän takana puhuminen ikävään sävyyn.

Olivian tarkoitusperiä on ihmetelty vielä paljon enemmän, kun hän päätti googlata Domenican ja sen jälkeen levittää tietoja hänestä eteenpäin muille osallistujille, alhaista. Olivia toi julkisuuteen Domenican Onlyfans-tilin sekä esitteli muille tämän alastonkuvaa. Kun asiantuntijat puuttuvat asiaan, kertoi Olivia ettei kadu tekoaan mitenkään. Asia myös kääntyi enemmän Domenicaa vastaan muidenkin osallistujien osalta, tuntui kuin häntä syytetään siitä, että Olivia on levittänyt hänen kuvaansa, mikä oli naurettavaa.

Kuvassa Domenica Calaro.

Sosiaalisessa mediassa kutsuttu kiusaajaksi – aviomies yritti vaikuttaa tilanteeseen

Sosiaalinen media on räjähtänyt kauden esityksen jälkeen, Olivia on nimitetty esimerkiksi kiusaajaksi sekä kaksinaamaiseksi, myös teeskentelijäksi – syyllistetty myös slut-shaming-ilmiöön eli toisten naisten nolaamista tämän seksuaalisuudella ja ihmisarvon vähättelyä. Olivia jätti sosiaalisen median täysin, sillä halusi suojella itseään, mutta ei silti ole säästynyt ei-toivotuilta yhteydenotoilta. Hän kertoo seuraavasti:

– Minun henkilökohtaiseen puhelinnumerooni on lähetetty tappouhkauksia. Ne eivät ole tulleet vain lapsilta, joita ennen opetin, vaan asialla ovat myös vanhemmat. He haukkuvat minua siaksi ja harhaiseksi ääliöksi.

Olivian aviomies Jackson koittaa vaikuttaa naisen käytökseen, kun pari jää kahden kesken – toivoisi Olivian harkitsevan sanojaan ja niiden vaikutusta ennen suun avaamista. Teki myös ilmi morsiamelle, että tämän tyylistä naista ei ole etsinyt eikä halua, vaan kiltin ja mukavan naisen. Jacksonin kotona vieraillessa, kertoo Olivia miehen läheisille osaavansa olla ”ämmä” sekä kiukuttelee miehensä harrastuksen takia.

Jackson vei Olivian kuntosalille, missä Olivia seisoi kädet tanassa ja pyöritteli silmiään – silmien pyörittely tuli katsojille tutuksi useassa muussa tilanteessa. Hän kertoi miehen läheisten kuullen mielipiteensä kuntosali-harrastuksesta ja siitä, ettei halua tämän harrastavan sitä enää.

– Jackson on naimisissa. On aika lopettaa kuntosalilla käyminen. Hän ei ole mikään 20-vuotias opiskelijapoika, Olivia perustelee ihmetystä herättävän näkemyksensä.

Ensitreffit alttarilla Australia keskiviikkoisin Avalla kello 20.10, sekä Katsomossa & C Morella. Katso kaikki TV-ohjelmat ja lähetysajat Telkun TV-oppaasta.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Ensitreffit alttarilla Australia: osallistuja näytti todellisen luonteensa – menetti jopa työpaikkansa”

Vastaa