Erika Helin huolissaan Aku Hirviniemen hyvinvoinnista

Erika Helin, 29, on aiemmin kertonut julkisuuteen olevansa yksi Aku Hirviniemen asiattomien viestien kohteista – nyt hän puhuu aiheesta lisää Jutulla-podcastissa.

Onlyfans-tähti Erika on jälleen vakavan aiheen äärellä Jutulla-podcastissa.

Aiheena on jälleen kerran seksuaalinen häirintä ja Aku Hirviniemen asiattomat seksuaalis-sävytteiset viestit useille eri naisille. Erika onkin itse kertonut avoimesti julkisuuteen olevansa yksi näyttelijän uhreista. Akun nimeä ei mainita jaksossa, vaan puhutaan ”julkisuuden henkilönä”.

Erika kertoo olevansa tyytyväinen siihen, että aiheesta tuli suuri julkinen keskustelu. Samaan aikaan hän kertoo miettineensä, miten ilmiötä nostetaan paljon esille kyseisen miehen nimellä. Hän myöntää miettineensä paljon sitä, mitä on aiheutunut Akulle kohun myötä.

– Kyllä olen miettinyt paljon, että miten hänellä menee. En halua kenellekään mitään pahaa. Kyllä minua pelottaa, jos esimerkiksi hänellä on haasteita mielenterveytensä kanssa. Olen tosi huolissani, Erika kertoo.

– Toisaalta, jos olet itse perseillyt reilu 10 vuotta, siihen on pakko puuttua, hän korostaa vielä.

Erika on puhunut jo pitkään naisten oikeuksien puolesta sekä muistuttanut esim. alapää-kuvien lähettämisen olevan todella väärin. Tämän mukaan se on vaikuttanut hänen talouteensa.

– Totta kai se vaikuttaa negatiivisesti tuloihini, koska asiakkaani ovat henkilöitä, jotka saattavat kokea minun hyökkääväni heitä vastaan, hän kertoo.

– Pelkäsin myös sitä, että minulta loppuvat tv-työt, tai ettei minulla ole elokuva-alalle enää mitään pääsyä. Varmasti tosi moni ovi on myös sulkeutunut. Mutta haluanko mennä sellaisista ovista, jos minun pitää ottaa ihmeellistä paskaa vastaan? Mieluummin suljen ne ovet ja menen toista reittiä, hän jatkaa.

Erika on jo aikaisemmin kertonut muun muassa A-studio-ohjelmassa, mitä Aku Hirviniemen teko on aiheuttanut hänelle tunnetasolla.

– Mielestäni uhreja syyllistetään todella paljon ja sille pitäisi olla nollatoleranssi. Olen pelännyt, että perheeni ja ystäväni hylkäävät minut, tai että menetän työmahdollisuuksia, hän kertoi.

Aku Hirviniemi onkin kertonut julkisuuteen hakeneensa itselleen apua.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa