Erika Helin – sosiaalisen median palaute sai hänet romahtamaan

Mallina ja missinä tunnettu Erika Helin kertoo romahduksesta, jonka koki sosiaalisessa mediassa saamansa palautteen takia – taustalla Suomen Huutokauppakeisari-ohjelman jakso. Onlyfans-tähtenä ja missinä tunnettu Erika kertoo sometyönsä varjopuolesta.

Onlyfans-tähti Crista Jaatinen kertoo rankoista ajoistaan – lue lisää tästä

Erika Helin osallistui noin vuosi sitten Suomen Huutokauppakeisari-ohjelmaan, jossa kauppasi Playboy-lehteä 200 euron hinnalla. Asia kuitenkin herätti jakson katsojissa todella paljon negatiivisia tunteita, että Erika alkoi saamaan ikäviä viestejä jopa tappouhkauksia. Närkästyneet ja epäasialliset viestit tulivat vielä todella huonoon aikaan, sillä Erika makasi sairaalassa.

– Samaan aikaan makasin sairaalassa osastolla, johon olin joutunut päivystyksen kautta kiireelliseen hoitoon. Olin yöllä saanut päivystävältä lääkäriltä hätäisen arvion, etten koskaan voisi saada lapsia, Erika kertoo.

Erika avoimena terveydestään – lue lisää tästä

– Asioiden kasaannuttua hajosin henkisesti aivan täysin. En tuolloin pystynyt juuri kävelemään omin jaloin, ja päivät kuluivat sängyssä yksinään omien ajatusten kanssa. Koko elämältä lähti hetkellisesti pohja enkä pystynyt muuta kuin itkemään ja nukkumaan, hän jatkaa.

Erika kertoo Instagram-päivityksessä, että on saanut elämänilon takaisin keväällä. Asiaan auttoi se, että hän vetäytyi omasta halustaan pois sosiaalisesta mediasta. Hän haluaakin muistuttaa julkaisemallaan päivityksellä ihmisiä siitä, ettei kukaan tiedä, mitä toinen voi käydä läpi omassa elämässään kulissien takana. Hän on kertonut jo aiemmin julkisuuteen hänellä todetusta endometrioosista.

Endometrioosi, eli kohdun limakalvon sirottumatauti. Endometrioosi saattaa aiheuttaa lapsettomuutta, ja tyypillisiä oireita ovat erilaiset kuukautisiin liittyvät kivut. Kyseessä on yleinen sairaus, jota esiintyy noin kymmenellä prosentilla naisista.

Myy huutokaupassa harvinaista lehteä, esiintyy siinä itse

Suomen huutokauppakeisari-ohjelman 15. tuotantokausi alkaa, kun Erika kauppaa Playboy-lehteä. Eikä lehti ole mikä tahansa kappale, sillä hän poseeraa itse sen sisäsivuilla. Kun Heli ja Aki Palsanmäki saapuvat kaunottaren luokse Jyväskylään, Aki kehuu ensin lehden viereen esille pantua nukkea nätiksi, eikä mainitse mitään lehdestä – Heli haistaa palaneen käryä.

– Väitän, että Aki yrittää hämätä. Kyllä hän ensimmäiseksi kiinnitti huomiota lehteen. Aki ei vain kehdannut sanoa sitä, Heli sanoo.

Aki nostaa lehden nopeasti käsiinsä, mutta äkkiä Heli tarttuu julkaisuun ja laittaa sen takaisin pöydälle, eikä Aki luovuta. Hän ottaa lehden uudestaan käsiinsä, mutta hintapyyntö onkin heidän yllätykseksi jopa 200 euroa, mikä on taas Helille aivan liikaa.

Erika Helin myy Playboy-lehteä, eikä Aki kehdannut sanoa – lue lisää

– En maksa 200 euroa lehdestä. Eikä maksa Akikaan, Heli sanoo tehden samalla päätöksen.

Lopulta päätös on selvä – lehti ei lähde mukaan Hirvaskankaan huutokauppaan Palsanmäkien mukana. Akia kuitenkin vielä mietityttää ja toteaa, että häntä alkaa vielä kaduttamaan, kun lehti ei lähde oston kautta mukaan. Erika onkin kommentoinut Helin käytöstä kulisseissa vielä myöhemmin. Hän on sitä mieltä, että Heli ei vaan halunnut Akin lukevan lehteä.

– Heli tuhahti kulisseissa, että miestenlehteä ei saa ostaa – että sellaisia lehteä ei tarvita. Heli piti aikamoista kuria ja taitaa määrätä kaapin paikan. Toivottavasti Akilla on jotain sananvaltaa, Erika kommentoi kulisseissa huomaamaansa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Erika Helin – sosiaalisen median palaute sai hänet romahtamaan”

Vastaa