Erika Vikman sai palautetta kainalokarvoistaan

Laulajana tunnetun Erika Vikmanin kainalokarvat ovat näkyneet hänen Instagram-julkaisuissaan sekä -tarinoissaan – se on herättänyt muut ihmiset kommentoimaan naisen karvoitusta.

Erika Vikman, 30, antoi seuraajiensa kysyä häneltä mitä tahansa Instagramissa. Pian hän sai useita kysymyksiä, joihin hän vastasi Instagram-tilinsä tarinoissa – yksi kysymyksistä liittyi laulajan kainalokarvoihin. Ne ovat viime aikoina näkyneet peittelemättä hänen julkaisuissaan. Seuraajien joukosta kysyttiin, ovatko kainalokarvat osa hänen uutta imagoa. Erika tekee vahvasti selväksi, ettei hänen kainalokarvoillaan ole mitään tekemistä imagon kanssa. Instagram-tarinat ovat katsottavissa vain 24 tuntia niiden julkaisun jälkeen.

– En ole rakentanut mitään uutta ”imagoa”. Rakastan pieniä muutoksia ja asioiden kokeilemista. Se, että naiselta odotetaan karvattomuutta, on minusta tylsää ja vanhanaikaista, Erika vastaa tarina-osiossa.

– Tänään näin, huomenna ehkä toisin. Minua ei oikeastaan kiinnosta, miltä kainaloni näyttävät, hän jatkaa.

Erika on usein vastannut erittäin napakasti saamaansa kritiikkiin, mm. syyskuussa hän sai palautetta omasta toiminnastaan hirvikolarissa, johon hän oli joutunut saman kuukauden aikana. Yksi kommentoijista ihmetteli erityisesti sitä, miten Erika oli joutunut googlettamaan, miten hirvikolarissa tulisi toimia. Hän vastasi kommentoijan palautteeseen suorasanaisesti sekä Instagram-julkaisunsa kommenteissa että vielä tarina-osiossa.

– Kun jotain odottamatonta ja pelottavaa tapahtuu, looginen ajattelu voi olla liikaa vaadittu ja aivot menevät ”tilttiin”, Erika kommentoi Instagramissa.

– Koska joku ihmetteli, miksi googletin miten toimia: juuri siksi, kun pääni oli sekava ajatustulva ja kuitenkaan en saanut otetta mistään ajatuksesta, hän jatkoi vielä Instagramissa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa