Erika Vikman vakavassa liikenneonnettomuudessa, ajoi yöllä hirvikolarin

Erika Vikman on kertonut ajaneensa yöllä hirvikolarin, kertoo siitä Instagram-tilillään – suomalainen laulaja Erika Vikman, 30, on ollut yöllä vakavassa liikenneonnettomuudessa, ei ollut kerennyt reagoimaan mitenkään.

Erikan tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Cicciolina ja Syntisten pöytä, hän on myös voittanut vuoden 2016 tangokuningattaren-tittelin. Keikoillaan hän esitti ainakin alku aikoinaan myös edesmenneen laulaja Kikan kappaleita ja itseasiassa myös laulajattaren pukeutuminen on myös hyvin samantyylistä kuin Kikalla oli aikoinaan.

Erika kertoo Instagram-tilillään olleensa ikävässä onnettomuudessa, hän kertoo ajaneensa kolarin joko hirven tai iso kokoisen peuran kanssa. Julkaisussa on kuva hänen autonsa keulasta, joka on kärsinyt vaurioista törmäyksen johdosta. Törmäys tapahtui viime yönä moottoritiellä Tampereen ja Helsingin välillä sekä kertoo ajaneensa normaalia varovaisemmin. Erika selvisi Peppi-nimisen koiransa kanssa säikähdyksellä, fanit kuitenkin säikähtivät päivitystä pahemman kerran.

– Yhtäkkiä motarin loppusuoralla näen konepeltini edessä ison eläimen – hirvi tai kookas peura. Ja PAM! Eläin lentää kaaressa katveeseen. En ehtinyt reagoida mitenkään (sumu + n. 100km/h), Erika kertoo.

Nujakka yökerhossa – lue lisää tästä

– Pysäytin auton ja tärisevin käsin googlasin heti, että mitä tässä nyt pitää oikein tehdä. Ei henkilövahinkoja, mutta iso eläin kituu jossain, ja pahimmassa tapauksessa lähtee ontumaan takaisin sumuiselle ajoväylälle. Soitin hätänumeroon ja siellä sanoivat, että kuuluukin soittaa. Eläin etsitään, jotta pääsee kärsimyksistään ja eliminoidaan uudet vaaratilanteet. Mersu otti yllättävän vähän osumaa pamaukseen ja eläimen kokoon nähden ja minä ja kartanlukija Peppi säästyttiin vaurioitta, Erika kertoo.

Hirvet ja peurat kuuluvat hirvieläinten heimoon. Hirvi on heimonsa kookkain eläin. Hirvi voi painaa yli 700 kiloa ja sen säkäkorkeus voi kohota reilusti yli kahteen metriin. Peura taas voi painaa jopa 160 kiloa ja sen säkäkorkeus on noin 100–120 senttiä. Molempien lajien kanssa kolaroimisesta voi syntyä todellinen vaaratilanne sekä suuria vahinkoja. Tällä kertaa onneksi vain Erikan punainen Mercedes Benz sai vaurioita, eikä henkilövahinkoja tullut tai laulajattaren koiralle käynyt mitään.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Erika Vikman vakavassa liikenneonnettomuudessa, ajoi yöllä hirvikolarin”

Vastaa