Erna Husko mokasi lomallaan, ei saavu ajallaan kotiin

Sosiaalisesta mediasta tutuksi tullut Erna Husko on ollut aktiivinen Instagramissa sekä tullut otsikoihin lomamatkallaan käyneestä vahingosta.

Amsterdamissa lomaileva somepersoona Erna ei kauaa Suomessa viihtynyt, hän tuntuu lomailevan kokoajan, sillä palasi juuri ennen tälle reissulle lähtöään kotiin edellisestä reissusta. Se tapahtui Kreikassa ja venyi suunniteltua pidemmäksi. Erna oli jo palaamassa kotiin, mutta ilmoittikin sosiaalisessa mediassa jäävänsä pidemmäksi aikaa lomalle ”yllättävän” käänteen vuoksi.

Erna oli estynyt menemään paluulennolla, sillä unohti katsoa kelloa. Instagram julkaisussa hän kirjoittaa: ”Missasin mun eilisen lennon koska unohdin kattoo kelloo”.

Julkaisu Ernan Instagram-tililtä, unohti katsoa kelloa.

Alla oleva video on selkeästi toisen ottama, hyvä esimerkki siis spekulaatioille, ettei Erna olisi reissussa yksin.

Ernalla on ilmeisesti myös matkaseuraa, mutta siitä ei ole hiiskuttu ollenkaan. Matkalta on kuitenkin monia hänestä kuvattuja videoita sekä kuvia, joista voi päätellä, ettei ole reissussa yksin. Lähiaikoina ja ilmeisesti viime lomalla Kreikassa mukana matkassa on ollut myös somesta tuttu Jaakko Parkkali – onko hän kenties Ernan seurana ja onko suhde syvempi?

Video Ernan Instagramista, toisen ottamana.

Fanit ahdistavat

Erna jakaa monenlaisia mielipiteitä ja olikin mukana Fitnesspäivä 2023-sarjassa. Siellä hän avautui faniensa huomiosta, kun ei saa missään olla rauhassa. Kuitenkin hän on jatkanut samalla tavalla ja ollut paljon somessa esillä, välillä jopa näytellyt itsestään niitä naiseuden aiheuttamia muotoja. Tämä antaa kuitenkin sellaisen kuvan, että hän haluaa sitä huomiota.

Hänen on myös kuultu kommentoivan asiasta, että muuttaa Suomesta pois – ahdistaako fanit kaunotarta niin paljon, että lomailee sen takia jatkuvasti? Vai onko kenties muutto pois Suomesta jo käynnissä tai suunnitteilla, vain itse Erna tietää sen.

Fitnesspäiväkirjat 2023-sarja nähtävissä Discovery+:ssa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Erna Husko mokasi lomallaan, ei saavu ajallaan kotiin”

Vastaa