Esko Eerikäinen pilailee rakkauselämällään sosiaalisessa mediassa

Alun perin Hunks-tanssijana tunnettu Esko Eerikäinen on kertonut monesti julkisuudessa vaikeudesta löytää aikaa ja tilaa parisuhteelle – nyt hän tekee siitä jo pilaa sosiaalisessa mediassa, julkaisi hillittömän hauskan videon Instagramissa.

Uusi kausi alkaa, Ensitreffit alttarilla – lue lisää tästä

Entinen Hunks-tanssiryhmän jäsen ja nykyinen sosiaalisen median persoona sekä Radio Novan pehmeä-ääninen juontaja Esko Eerikäinen, 49, tykkää nauraa myös itselleen ja omalle tilanteelleen rakkaus-asioihin liittyen. Hän on yksi Suomen suosituimmista radiojuontajista.

Nyt hän pilailee omalla rakkauselämällään ja julkaisi videon aiheesta Instagram-tilillään. Entinen Hunks-tanssija julkaisi sosiaaliseen mediaan hauskan videon koskien rakkaus-asioitaan, jopa pikemminkin sen puutosta. Videolla Esko liikuttelee suutaan, mutta ei itse puhu mitään – ääni tulee muualta, valmiista äänestä.

Vuorosanat ovatkin entuudestaan tutut suositun amerikkalaisen Seinfield-komediasarjan katsojille tai tämän kohtauksen tietäville. Ohjelmassa Jason Alexanderin esittämä George pohtii samaa kysymystä paikallisessa kuppilassa ja lausuu kuolemattomat sanat ystävälleen Jerry Seinfieldille.

– Why are you single? ääni kuuluu Eskon videolla.

– When I like them, they don’t like me. When they like me, I don’t like them, Esko liikuttelee suutaan ja vastaa aiemmin kuultuun kysymykseen jonkun toisen äänellä.

Suomennettuna Esko siis kertoo sinkkuna olonsa syyksi sen, että kun hän löytää ihmisen, josta pitää, tämä ei sitten pidäkään hänestä ja, kun joku pitää hänestä, Eskolla ei ole tunteita tätä kohtaan. Video on kerännyt valtavan määrän tykkäyksiä ja naurunaamoja, moni myös kommentoi samaistuvansa videolla nähtäviin Eskon ajatuksiin täysin.

Kyseinen video Eskon Instagramista

Esko tunnetaan myös suhteestaan Martina Aitolehteen, josta heille jäi myös yhteinen lapsi – vuonna 2011, he päättivät erota. Jonka jälkeen Esko ei ole tuonut julkisuuteen tapailukumppaneitaan Martinan kanssa eroamisen jälkeen, joten häntä pidetäänkin sen mukaisesti ikisinkkuna. Silti hän on useaan otteeseen tuonut julkisuuteen, kuinka vaikeaa on löytää sopiva kumppani ja kertookin, että saa jatkuvasti vastata kysymyksiin, joissa pohditaan hänen yksin oloaan sekä sinkkuutaan.

– Olen maksanut tuhansia euroja terapiassa istumisesta. Siellä olen yrittänyt avata niitä lukkoja, jotka liittyvät sitoutumiseen, uskallukseen ja siihen, miksi pelkään epäonnistua ja miksi minun on niin vaikeaa rakastua ja luottaa, Eerikäinen kommentoi.

Hän on huomannut tulleensa aremmaksi rakkaudessa iän myötä, koska jonkinlainen menettämisen ja epäonnistumisen pelko on jatkuvasti mukana matkassa. Hän on maksanut terapeutille tuhansia euroja rakkaushuolien takia ja yritti selvittää yhtä oleellista kysymystä.

Lue lisää Eskon ajatuksista omaan rakkauselämäänsä

Esko lähti myös mukaan viime kesänä kuvattuun ohjelmaan: Sometähtien sinkkuelämää, vaikka oli ensin kieltäytynyt todella jyrkästi. Rakkautta ei löytynyt tämänkään ohjelman aikana, mutta hän sai niin sanottuja ahaa-elämyksiä itsestään ja rakkaudesta.

– Huomasin, että en ole ollut tarpeeksi rohkea rakkauselämässä. Jonkinlainen menettämisen ja epäonnistumisen pelko on koko ajan läsnä. Olen tavannut tosi mahtavia tyyppejä, mutta en ole uskaltanut hypätä sellaisiin suhteisiin, joihin 10–15 vuotta sitten olisin lähtenyt sen enempää miettimättä.

Ikä on tuonut Eskolle varuillaan oloa sekä täysin uudenlaista mukavuudenhalua, johon parisuhde ei kovin helposti usein taivu. Osa tapaamistaan naisista on suoraan kertonut jo ennen ensimmäistä tapaamista, että suhteen mahdollinen julkisuus tuntuu liian pelottavalta ja ahdistaa.

– Ymmärrän sen, mutta tavallaan se myös loukkaa minua. Julkisuus on työnikin puolesta iso osa elämääni. Jos toinen ei hyväksy minua sellaisena kuin olen, se on harmi. Myös ex-puolisoni saattaa jo pelkällä nimellään herättää ihmisissä pelkoa, kunnioitusta tai muita tunteita, Esko sanoo.

Eskon välit yhteisen Victoria-tyttären ja Martina Aitolehteen ovat edelleen todella läheiset, kun Martina oli Espanjassa treenaamassa triathlonin Ironman-kisaan, Esko huolehti Victoriasta sekä Martinan nuoremmasta lapsesta Isabellasta.

– Jotkut tapaamistani naisista eivät ole ymmärtäneet sitä, että olen aika tiiviisti tekemisissä ex-puolisoni kanssa. Epäillään, että vanha suola janottaa. Heti kun huomaan tuollaisia asioita, hyppään tapailusta veke. Olen kohta viisikymppinen, enkä jaksa mitään ylimääräistä draamaa. Se on turhinta ikinä ja vie vain energiaa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa