Everwoodista tuttu näyttelijä Treat Williams menehtyi traagisesti – ystävä syytteessä

Treat Williamsin kuolemasta uutta järkyttävää tietoa – menehtyi kesäkuussa autoilijan törmätessä hänen ollessaan liikenteessä moottoripyörällä. On tullut ilmi, että kuoleman aiheuttaneen törmäyksen auton kuskina oli hänen ystävänsä Ryan Koss.

Kesäkuun 12. päivä Everwoodista tuttu yhdysvaltalainen näyttelijä Treat Williams menehtyi hirvittävällä tavalla, kun autoilija törmäsi hänen ohjaamansa moottoripyörän kanssa, hän oli kuollessaan 71-vuotias. Williams oli ilmeisesti elossa vielä matkalla, jossa häntä kuljetettiin sairaalaan – kuljetus tapahtui helikopterilla. Hän kuoli newyorkilaisessa sairaalassa.

Onnettomuudesta seurasi vakavia vammoja, eikä yhteentörmäys ollut estettävissä – lensi pyöränsä selästä. Vakavien vammojen takia, häntä siirrettiin helikopterilla, jotta saisi äkillistä hoitoa. Hänet siirrettiin New Yorkiin, matkalla hän oli vielä elossa. Sairaalassa hänet todettiin kuolleeksi. Hänet muistetaan erityisesti 80-90-lukujen elokuvatähtenä.

Autoilija ei huomannut moottoripyörää

Onnettomuus tapahtui keskellä kirkasta päivää, iltapäivällä paikallista aikaa. Virkavalta uskoo, että autoilija oli kääntymässä parkkialueelle, eikä ollut huomannut moottoripyörällä liikkuvaa näyttelijää. Auton vilkku oli ollut päällä, Williamsilla oli ollut päässään kypärä. Autokuski sai myös joitakin vammoja, jotka eivät vaatineet sairaalahoitoa.

Nyt on tullut uusi käänne, sillä uutisoidaan autoilijan olleen Williamsin ystävä Ryan Koss – häntä syytetään törkeästä huolimattomuudesta. Koss on kertonut tunteneensa Williamsin vuosien ajan tiiviin yhteisön jäsenenä sekä teatteritoverina ja esitti vilpittömät osanottonsa menehtyneen näyttelijän omaisille.

– Olen järkyttynyt Williamsin traagisesta poismenosta. Pidin häntä ystävänä, Koss sanoi lausunnossaan ulkomaalaisen lehden mukaan. Hän on myös kommentoinut tapahtunutta onnettomuutta kertoen, että on varmasti noudattanut kaikkia liikennelakeja ja osavaltion syytteet ovat mielestään perusteettomia.

Ura alkoi vuonna 1975

Monipuolinen näyttelijä teki elokuvia lähes 50 vuotta, kun aloitti uransa vuonna 1975 – teki niin elokuvia kuin televisiota. Yksi muistetuimpia rooleja oli Everwood-sarjassa, jossa näytteli tohtori Andrew Brownia vuosina 2002-2006. Moni 90-luvulla nuoruutensa viettänyt, muistaa varmasti miehen myös Mustanaamion arkkivihollisena, ikävä kyllä surkeasti menestyneessä elokuvassa.

Treat Williams 1951-2023

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa