Frances Sternhagen on kuollut – pitkän uran tehnyt näyttelijä

Sinkkuelämää-tähti Frances Sternhagen on kuollut – pitkän uran tehnyt näyttelijä. Poika kertoo viimeisistä koskettavista keskusteluista.

Sinkkuelämää-sarjassa näytellyt ja todella tunnettu näyttelijä Frances Sternhagen on kuollut 93-vuotiaana. Näyttelijättären perhe kertoo asiasta tiedotteessa. Tiedotteessa kerrotaan, että naista jäävät kaipaamaan hänen kuusi lastaan, yhdeksän lastenlastaan ja kaksi lastenlastenlasta.

– Jaamme suuren surun saattelemana uutisen, että rakas äitimme, näyttelijä Frances Sternhagen kuoli rauhallisesti luonnollisiin syihin New Rochellessa New Yorkissa 27. marraskuuta 2023 93 vuoden ikäisenä, perhe kertoo tiedotteessa.

– Hänen rakkautensa ja elämänsä jatkavat aina inspiroimistamme, tiedotteessa sanotaan.

Mittava kattaus valkokankailla ja sarjoissa

Hän näytteli Sinkkuelämää-sarjassa Charlotte Yorkin nuivaa anoppia Bunny MacDougalia. Hahmo oli Charlotten ensimmäisen aviomiehen Treyn (Kyle MacLachlan) äiti. Sinkkuelämää-sarjan lisäksi nainen näytteli muun muassa Teho-osastossa ja Ratkaisija-sarjassa. Hänet on myös nähty elokuvissa Piina ja Julie & Julia. Hän teki erittäin menestyksekkään uran teatterissa ja voitti kolme jopa Tony-palkintoa.

Näyttelijän poika John Carlin on jakanut päivityksen Instagramissa äitinsä muistolle. Hän kertoo muun muuassa, että näyttelijä kuoli kotonaan maanantaina illalla.

– Olen hyvin onnekas, että sain kutsua häntä äidikseni, ystäväkseni ja laulu- ja tanssikumppanikseni. Olimme yhdessä viime viikolla, ja juttelimme maanantaina iltapäivällä. Kerroimme, kuinka paljon rakastamme ja kaipaamme toisiamme, John kirjoittaa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa