HBO:n Euphoria tähti Angus Cloud on kuollut

Angus Cloud, näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan huumeiden myyjänä Fezco ”Fez” O’Neillina HBO:n sarjassa ”Euphoria,” kuoli maanantaina Oaklandissa, Kaliforniassa. Hän oli 25-vuotias.

Oaklandin palokunta ilmoitti vastanneensa lääketieteelliseen hätätilanteeseen noin klo 11.30, ja potilas oli ”jo menehtynyt”. Kuolinsyyn syytä ei tiedetty, kertoi palokunta. Oaklandin poliisilaitos vahvisti, että tapaus on edelleen ”aktiivinen kuolemantutkinta”.

”Raskain sydämin jouduimme hyvästelemään tänään uskomattoman upean ihmisen”, Cloudin perhe ilmoitti lausunnossaan. ”Taiteilijana, ystävänä, veljenä ja poikana Angus oli meille kaikille erityinen monin tavoin. Viime viikolla hän haudattiin isänsä ja taisteli intensiivisesti tämän menetyksen kanssa. Ainoa lohdutus, jonka meillä on, on tieto siitä, että Angus on nyt jälleen yhdistynyt isäänsä, joka oli hänen paras ystävänsä. Angus oli avoin taistelussaan mielenterveyden kanssa, ja toivomme, että hänen poismenonsa voi muistuttaa muita siitä, etteivät he ole yksin eivätkä saisi taistella tätä taistelua yksin hiljaisuudessa.”

Lausunto jatkui: ”Toivomme, että maailma muistaa hänet hänen huumoristaan, naurustaan ja rakkaudestaan kaikkia kohtaan. Pyydämme yksityisyyttä tänä aikana, koska käsittelemme edelleen tätä tuhoisaa menetystä.”

Cloud nousi tunnetuksi näytellessään Fezcoa HBO:n Emmy-palkitussa teinisarjassa ”Euphoria”. Hän oli sarjan ensimmäisten kahden kauden päähenkilö. Hänen muita näyttelijäansioitaan olivat elokuvat ”North Hollywood” (2021) ja ”The Line” (2023).

Viime vuonna Cloud oli kunniavieras Varietyn vuosittaisessa Power of Young Hollywood -tapahtumassa ja muisteli, miten hänet poimittiin kadulta tähdittämään ”Euphoriaa”. Cloudin rooli Fezinä oli hänen ensimmäinen näyttelijätyönsä. ”Olin kavereideni kanssa”, hän sanoi. ”Hengailtiin vain.”

”Se kyllä häiritsee minua”, Cloud lisäsi, ”kun ihmiset sanovat, ’Sen täytyy olla niin helppoa! Pääset menemään sinne ja olemaan oma itsesi.’ Minä sanon, ’Mikset mene ja tee sitä?’ Se ei ole niin yksinkertaista. Tuo rooliin paljon omia elementtejäni. Voit uskoa mitä haluat. Se ei liity minuun.”

”Euphoria” -casting-ohjaaja Jennifer Venditti sanoi myös: ”Ihmiset ajattelevat, ’Ah, hän vain ilmaantuu. Hän on vain laiska pilviveikko.’ Angus ei saa tarpeeksi tunnustusta.”

Cloud oli suosikkihahmo ”Euphoria” -sarjassa, joka ei ole vielä aloittanut tuotantoa kolmannelle kaudelleen.

”HBO on äärimmäisen surullinen saadessaan kuulla Angus Cloudin poismenosta”, tiedotteessa todettiin. ”Hän oli äärettömän lahjakas ja rakastettu osa HBO:n ja Euphorian perhettä. Lähetämme syvimmät osanottomme hänen ystävilleen ja perheelleen tänä vaikeana aikana.”

Edullisesti matkalle - lentäen

2 kommenttia artikkeliin ”HBO:n Euphoria tähti Angus Cloud on kuollut”

Vastaa