Helena Koivu on nyt koditon ja rahaton, ero aiheutti paljon pahaa – Mikon ja Helenan shokeeraava ero

Sunnuntaina 13. elokuuta Helena Koivu on ilmaissut mielipiteensä: ”Jäin puille paljaille”. Vuonna 2018 kaikki oli vielä hyvin – Helena, 37 ja maailmallakin menestynyt jääkiekkoilija Mikko Koivu, 40, elivät täydellistä elämää Yhdysvalloissa.

Yhtäkkiä kaikki kuitenkin romahti, Mikko jäi kiinni toisen naisen kanssa viestittelystä, kun Helena oli kolmannen raskautensa loppusuoralla – mitä tapahtui?

Helenan painajainen alkoi

Kun raskauksia oli takana jo kaksi, oli kolmas tulossa. Se oli loppusuoralla, kunnes Helenan maailma romahti täysin. Hänen miehensä Mikko jäi kiinni Helenan selän takana toiselle naiselle juttelemisesta – mies yritti ensin kiistää kaiken, mutta viestit eivät jättäneet mitään epäselväksi. Salaisten viestien vastaanottaja oli ilmeisesti Mikon sen aikaisen jääkiekkojoukkueen työntekijän vaimo. Helena alkoi kirjoittelemaan sosiaaliseen mediaan ikävään sävyyn.

Näin pöydällä Mikon Ipadin, ja siitä paljastui Mikon ja toisen naisen salainen viestittely, Helena tilittää Seiskalle.

Perheen hajoamiseen liittyvä tuska oli Helenalle liian haastavaa, joten hän päätyi julkaisemaan someensa asioita liittyen Mikon uuteen naiseen – kutsui tätä mm. perheen rikkojaksi. Helena laittoi eron vireille, mutta Mikko vältteli haastemiestä ja eron tekeminen kesti kolme vuotta. Tilanteesta ei myöskään puuttuneet kaksion väliset isot riidat.

– Kun Mikko pelotteli sanomalla vievänsä minulta kaiken, ajattelin, että selvä. Rahasta en halunnut riidellä. Ajattelin, että vaikka menettäisin kaiken muun, lapset minulle ainakin jäävät. No, ne minulta otettiin ensimmäisenä pois, Helena toteaa.

Helena ei ollut edes tietoinen, että lapset olivat lähdössä Suomeen. Kun asia tuli ilmi, hän lähti samantien lentokentälle hyvästelemään heitä – paikalla oli kuitenkin poliisi, joka oli estänyt heitä koskemasta toisiinsa, jäähyväishalit kuitenkin saatiin antaa ja Mikon salarakas katsoi vierestä tilannetta. Lapset ovat olleet Suomessa nyt Mikon kanssa kuukauden ja Helena jäänyt yksin.

Jäi puille paljaille

Oikeuden päätös oli karu, kun Mikolle määrättiin yhteisen kodin irtaimisto taloustarvikkeista lähtien – jäi Helena kodittomaksi ja rahattomaksi, hän menetti kaiken. Oikeuden paperit sisältävät erilaisia laskelmia perheen rahankäytöstä ja siitä, millaisen summan rahaa Helena on saanut helmikuusta 2020 alkaen, laskelmat ovat kuitenkin Mikon juristien tekemiä ja Helenalla on täysin eri näkemys rahojen käytöstä.

Helenan piti palauttaa auto heti, edes imuria ei Mikko jättänyt ex-vaimolleen. Minnesotan tuomioistuin antoi päätöksensä heinäkuun lopussa kaksikon omaisuuden osituksesta – päätös oli todella pitkä, 52-sivuinen ja siinä kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten omaisuus jaetaan.

Mikko Koivu ei jättänyt ex-vaimolleen edes imuria.

Avioehto on voimassa, siinä lukee, että Helenan kuuluisi saada miljoona euroa eron astuessa voimaan. Nyt siinä on kuitenkin ilmennyt epäselvyyttä, sillä ilmeisesti perheen yhteisiin kuluihin käytetyt rahat vähennetään tuosta miljoonasta eurosta. Helena saa onneksi avustusta ja katon pään päälle ystävältä.

Mikon uusi rakas on amerikkalainen julkkis – rukoilua ja hengitysharjoituksia

Viime viikot Mikko on viettänyt linnoittautuneena Turussa rantahuvilassaan, eikä yksin, vaan uuden rakkaansa Natalie Dillonin, 34, kanssa. Mikko oli lennättänyt salaisen rakkaansa Turkuun heinäkuun lopussa. He ovat pitäneet yllättävän matalaa profiilia, eivätkä liiku yhdessä kaupungilla – on tullut myös havaintoja, että Mikko on vuokrannut Natalielle valkoisen Audin. Myös äitipuolen roolin kaunotar on omaksunut nopeasti.

Natalie on tunnettu Youtube-tähti sekä televisio- ja podcast-juontaja. Hän keskittyy luontomatkailuun ja terveellisten ruokavinkkien jakamiseen, myös henkeviä julkaisuja naisen sosiaalisessa mediassa on nähty.

pikavippi

Lue myös: NHL tulokset (diginyt.fi)

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Helena Koivu on nyt koditon ja rahaton, ero aiheutti paljon pahaa – Mikon ja Helenan shokeeraava ero”

Vastaa