Henna Kalinainen aloitti elämäntapamuutoksen – viihtyy kuntosalilla

Henna Kalinainen, 34, on aloittanut elämäntapamuutoksen, tavoitteena terveellisempi elämä. Julkaisi kuvan kuntosalilta miehensä Jarkon kanssa – tavoite joulukuulle.

Televisiosta ja sosiaalisesta mediasta tuttu Henna Kalinainen kertoo Instagramissaan aloittaneensa puolisonsa Jarkon kanssa elämäntapamuutoksen. Hän on aikaisemmin avautunut vaikeuksistaan painonhallinnan kanssa.

”Elämäntapamuutos startattu. Fiilis 10/10”

Henna julkaisi Instagramissa kuvan, jossa urheilee miehensä kanssa kuntosalilla. Yhden lapsen kanssa yhdessä urheileminen on haastavaa, mutta kuntosalilla on lapsiparkki, johon Henna ja Jarkko luottavat, jotta voivat liikkua yhdessä kohti terveellisempää elämää.

Terveysongelmista ja vaikeuksista painonhallinnan kanssa kamppaillut Henna on asettanut itselleen tavoitteen puolen vuoden päähän, joulukuulle. Silloin on Jarkon syntymäpäivä, joten molemmilla on tavoitteena saada aikaan muutosta jo siihen mennessä.

Laihdutuslääkekokeilu Ozempic-lääkkeellä

Henna on avautunut keväällä podcastissaan ja sosiaalisessa mediassaan laihdutuslääkkeestä, jota kokeili – julkkisten suosima, mutta kiistelty Ozempic-lääke. Se ei kuitenkaan tuonut Hennalle haluttuja tuloksia kovasta yrityksestä huolimatta. Lääkkeen käytön kanssa pitää olla jo terveelliset elämäntavat, jotta vaikutus olisi oikeanlainen ja haluttu.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Henna Kalinainen aloitti elämäntapamuutoksen – viihtyy kuntosalilla”

Vastaa