Iida Vainio ja Archie Cruz: kihlat ja muutto yhteen

Nyt se tapahtui: suhteesta saadaan edes jotain selvää – mediapersoona Iida Vainio, 19, ja rokkari Archie Cruz, 31, kertovat menneensä kihloihin. Romanssi on edennyt uudelle tasolle myös asumisjärjestelelyiden osalta, sillä Iida on kertonut julkisuuteen heidän muuttaneen yhteen.

Iida Vainio julkaisi Instagramin tarinoissaan tiistaina 5. syyskuuta herkän mustavalkoisen kuvan, jossa pari suutelee. Sen alla on kuva Iidan kädestä, jonka nimettömässä komeilee sormus. Kaksikko on myös yhdessä vahvistanut asian julkisuudessa myöhään tiistai iltana.

– I have found the one my soul loves, lukee kuvatekstissä.

Pariskunnan yhteenmuutto – lue lisää tästä

Hääpaikkoja on myös mietitty, sillä tarkoitus olisi juhlia häitä jo ensi keväänä – Archie kertoo julkisuudessa, kuinka kaksikko rakastaa toisiaan todella paljon.

Iidan ja Archien suhde siis tuli julkisuuteen, kun heidät kuvattiin elokuun puolivälissä laivalla matkalla Tukholmaan. Parivaljakon esiintyminen julkisuudessa aiheutti kohun, sillä heidän olisi pitänyt olla parhaillaan Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa. Pian selvisi, että he olivat roisin käytöksen takia joutuneet lähtemään ohjelman kuvauksista aikaisemmin kotia kohti – Archie kertoi, kuinka he olisivat kuvauksissa harjoitelleet yhdessä vauvojen tekemistä.

– Lähdimme Ruotsiin vähän karkuun julkisuutta, Archie kertoi tuolloin tilanteen tullessa ilmi.

Ruotsin sekoilu-matkan jälkeen parin välillä räiskyi erilaisissa tunteissa, kun Archie kertoi Radio Rockin Korporaatiossa, että hänen ja Iidan näkemykset suhteesta olivat todella erilaiset, eikä Archie halunnut suhteesta vakavampaa. Elokuun lopussa he kuitenkin vahvistivat seurustelevansa, joten onnellinen loppu ainakin toistaiseksi.

– Kyllä me aika paljon vietämme aikaa yhdessä. Emme ole tunteneet toisemme kuin pari viikkoa. Voisihan sitä kutsua deittailuksi tai seurusteluksi, hän totesi.

Ensin Archie antoi todella kierteleviä ja ristiriitaisia kommentteja heidän suhteeseensa liittyen – ollakko vai eikö olla? Lue lisää suhteen alkumetreistä tästä.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Iida Vainio ja Archie Cruz: kihlat ja muutto yhteen”

Vastaa