Janna herkistyy puhuessaan poikansa elämän haastavasta alusta: ”Kävin öisin sata kertaa katsomassa, että hän hengittää”

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa kuullaan tarinoita Jannan elämästä ja urasta.

Perjantain jaksossa Janna kertoo elämänsä upeimmasta asiasta, lapsestaan. Jannan poika syntyi kesällä 2019.

Kaikista maailman asioista äidiksi tuleminen on hienointa, mitä voi saada – oma ihana lapsi. Entistä kiitollisempi olen hänestä, koska hänellä ei ollut mikään helpoin alku: hän syntyi keskosena kaksi kuukautta etuajassa. Olimme yli kuukauden sairaalassa Ranskassa. Nyt, kun hän on terve, osaa hänestä olla äärimmäisen kiitollinen. En tiedä mitään niin isoa huolta elämässä kuin huoli lapsestaan, Janna sanoo.

Laulaja herkistyy puhuessaan pojastaan.

Se on myös kasvattanut todella paljon. Osaan olla todella kiitollinen siitä, että hän on terve, Janna kertoo ja paljastaa uniongelmiensa johtuvan osittain lapsensa elämän alkutaipaleesta.

Ensimmäisen vuoden ajan kävin öisin sata kertaa katsomassa, että hän hengittää. Sairaalassa kaikki mahdolliset laitteet olivat hänessä kiinni. Se hälytti aina, kun olin saanut vähänkin nukahdettua yön aikana. Tuollainen on hyvin traumaattista.

VIDEO: Janna esikoisensa syntymän traumaattisesta kokemuksesta: ”Kävin sata kertaa yössä katsomassa, että hän hengittää”

Nyt kaikki on hyvin, ja Jannan poika elää vauhdikasta pienen lapsen elämää.

Osaan olla niin kiitollinen siitä, että hän on nyt terve ja pystyin lähtemään tänne. Hän oli vain, että ”äiti pois, äiti töihin! Äiti autolla töihin!” Oli hyvä aika lähteä, Janna naurahtaa.

Hän on jo soittanut kesätyöpaikkoja, että ”minä lähden nyt pikku hiljaa töihin, kun äitikin käy”, Jouni Hynynen vitsailee.

Janna kertoo pitäneensä taukoa urastaan keskittyäkseen poikaansa.

Halusin ottaa ajan, että olen läsnä. Nyt on ihanaa palata, kun tiedän hänen hengittävän siellä yöllä, eikä tarvitse huolehtia sillä tavalla.

Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.

VIDEO: Viikon ennakkobiisi! Janna herkistyy A.W. Yrjänän Tahdon-tulkinnasta – fiilis kuin CMX-keikalla!

2023-05-23 (01-06) Vain elämää 14 Original filename _Z913515.NEF

Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa