Jari Sillanpää viihteellä ex-rakkaansa kanssa

Jari Sillanpää nautti tyylikkäästi viinilasillisen ex-rakas Siimin kanssa – yhdessä viihteellä. Hän oli katsomassa stand-up-näytöstä lauantaina Kuopiossa. Myös fanit reagoivat.

– Jari oli hyvällä tuulella ja suostui auliisti fanien kanssa yhteiskuviin. Jarin mukana oli ex-kulta Siim Bahmatsov. Siltsu nautti tyylikkäästi väliajalla viinilasillisen Siimin kanssa, silminnäkijät kertovat.

Laulaja on ollut jälleen kovan myllytyksen kohteena viime kuukausien aikana, kun vuoden 1995 tangokuninkaan rikostuomiot ovat nousseet uudestaan puheenaiheeksi. Jarin keikkoja on esimerkiksi peruttu. Taustalla on tänä syksynä julkaistu Siltsu-dokumentti ja siihen liittyvä julkinen keskustelu. Ohjelmassa laulajan tekemistä rikoksista puhuttiin hyvin säästellen, eikä hän pyytänyt tekojaan anteeksi. Jari on tuomittu lapsiporno- ja huumausaine-aiheisista rikoksista.

Dokumentin kritiikittömyys sai median, mukaan lukien Seiskan, kertaamaan iskelmälegendan rikoshistoriaa. Samaan aikaan Jari oli aloittamassa laajaa kiertuettaan, mutta konserttipaikat peruivat tämän keikkoja moraalisiin syihin vedoten. Tiettävästi myöskään lipunmyynti ei ole ollut odotetulla tasolla uusien kohujen myötä.

Lauantaina Kuopiossa ollessaan meno oli varsin rauhallista ja sivistynyttä, joten uusia kohuja viihteellä olemisesta tai rikostuomioita tuskin ilmi tulee, tällä kertaa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa