Jari Sillanpään rehellinen dokumentti – näin hän viettää nykyisin päivänsä

Iskelmälaulaja Jari Sillanpää, 58, kertoo rehellisesti uudessa Siltsu-dokumentissaan avoimesti kaiken, myös huumeidenkäyttöön liittyvät asiat avataan – uutuus dokumentti avaa Jari Sillanpään elämää menneisyydessä ja myös nykyhetkessä, miten hän viettää päivänsä nykyään?

Useiden erilaisten kohujen jälkeen julkisuuteen hiljalleen palannut iskelmälaulaja Jari Sillanpää on kertonut elämästään enemmän tuoreessa dokumenttisarjassa nimeltään Siltsu, se kertoo laulajan vaiheista monesta eri näkökulmasta. Hän kertoo myös, että on viettänyt paljon aikaa maaseudulla.

Iskelmälaulaja jäi syksyllä 2017 kiinni auton ratista, ajaessaan metamfetamiinin vaikutuksen alaisena. Seuraavana keväänä hän jäi miesystävineen kiinni saman huumeen salakuljetuksesta Helsinki–Vantaan lentoasemalla, josta hänet tuomittiin vajaan vuoden ehdolliseen vankeuteen metamfetamiinin hallussapidosta ja levityksestä.

Lue lisää Jari Sillanpään dokumentista lisää

Vielä sitäkin kovemman iskun Jarin maine sai hyväksikäyttö-rikokseen liittyvistä syytteistä ja maaliskuussa 2020 käräjäoikeus tuomitsi hänet sakkoihin sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Oikeuden mukaan hän kuvasi syksyllä 2017 puhelimellaan tietokoneen näytöltä videon, jossa aikuinen mies on sukupuoliyhteydessä hyvin pienen lapsen kanssa. Lisäksi puhelimella oli myöskin otettu kahdeksan valokuvaa, joissa aikuinen kohdistaa seksuaalista toimintaa hyvin pieneen lapseen, tuomiossa kerrotaan. Oikeus kuitenkin hylkäsi häntä vastaan nostetun syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hyväksikäyttösyytteissä oli kyse siitä, että 12-vuotias poika oli nähnyt Jarin harrastavan yhdyntää hierojansa kanssa.

– Pahin pelkoni viimeisten vuosien aikana on ollut se, että en pääse palaamaan artistina takaisin. Sellaisena kuin miellän itseni, hän sanoo uudessa Siltsu-dokumentissa.

Dokumentin kolmannessa jaksossa hän myös kuvailee rohkeasti ja avoimesti rikoksiin liittyvän kohun aikaisia tuntemuksiaan.

– Pahin fiilis, mitä ikinä ollut. Näin kuvan, jossa olisin ollut kaivon reunalla ja katsoin sinne ja oli pimeää. Ajattelin, että jos tuonne menen, on vaikea tulla takaisin, hän jatkaa ja kuvailee.

Hänelle pahin tapahtuma elämässä oli kaikkien näiden tietojen tulo julkisuuteen, se oli myös Jarin egolle todella iso asia, kun ei ehtinyt lopettaa itse. Hänen huumeidenkäyttönsä alkoi jo varhain tammikuussa vuonna 2014 ja käräjäoikeus totesikin, että hän olisi ostanut neljän vuoden sisään noin 118 grammaa metamfetamiinia – se oli hauskanpitoa.

– Oli sellainen baila-baila-baila, ja sitten kotiin ja takaisin ruotuun, hän kuvailee kameralle tanssiliikkeiden kera ja hieman hymyilee kertoessaan metamfetamiinin käytöstä.

Nykyään yksinäisenä maaseudun rauhassa

– Tosi vähän olen nähnyt sukulaisia ja ystäviä. Täällä landella sitä on kökitty. Mulla on koko uran ajan ollut partneri. Ihmisen ei ole hyvä olla yksin, kyllä mä kaipaan kaveria, hän kertoo dokumentissa.

Paljon maaseudun rauhassa mökillä aikaa viettänyt Jari Sillanpää kertoo, kuinka hän on kerran päivässä saanut itsensä pois mökistä tutun pelin takia, joka on Pokémon Go. Dokumentista saa myös sellaisen kuvan, että hänen elämänpiiri vaikuttaa kaventuneen viime vuosina. Yksinäisyys ei kuitenkaan ole tehnyt pelkkää hyvää, vaan kaipaisi rinnalleen kumppania.

– Hän oli paras ystäväni, ja ainoa, kenelle olin kertonut huumeidenkäytöstä. Äiti sanoi, että lopeta tuo hölmöily, hän kertoo liikuttuneena.

Jari myy hulppeaa kartanoa – katso tästä

Jari kertoo, kuinka ainoa ihminen, joka tiesi totuuden huumeidenkäytöstä oli hänen oma äitinsä. Hänelle hän siitä kertoi avoimesti ja rehdisti. Hänen äitinsä kuolema olikin laulajalle raskas ja kova paikka, vuonna 2015 äiti Raija Sillanpää kuoli.

Dokumentissa, hän mainitsee myös ettei enää käytä huumeita. Hän kertoo myös lopettaneensa tupakoinnin ja, että on taas innostunut laulamisesta.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Jari Sillanpään rehellinen dokumentti – näin hän viettää nykyisin päivänsä”

Vastaa