Jarkko Niemi keskeyttää TTK:n – mitä mieltä tanssipari on?

Näyttelijä Jarkko Niemi kertoi medialle 13. marraskuuta yllätyspäätöksestään jättää Tanssii Tähtien Kanssa-kilpailu kesken juuri ennen semifinaalia. Mitä mieltä on tanssipari Kia Lehmuskoski?

Leo Stillman

Hän kertoi aiemmin, että joutuu lopettamaan kisan terveydellisten syiden vuoksi. Hän tanssi viime sunnuntain lähetyksessä pahasti flunssaisena, sen huomasi kotikatsomoissa. Jarkko kertoi, että lääkäri oli kieltänyt häntä tekemästä mitään hengästyttävää viikkoon.

– Nyt pari päivää täysin lepoa. Ei muuta. Lääkäri kielsi kaikki fyysiset ponnistelut. Tällä hetkellä voi valikoida, mikä hengästyttää. Eilen hengästytti roskien vieminen ja pyykkääminen, hän sanoo.

Päätös kisan keskeyttämisestä oli suuri ja se harmitti näyttelijää.

– On päästy näin pitkälle ja harmitti, mutta kun lääkäri sanoo näin, niin siinä ei ole kahta sanaa. Sunnuntaina tunsin sen, että oli vaikea hengittää ja rintaa puristaa. Kia oli huolissaan, Jarkko kertoo.

Mitä mieltä oli Jarkon tanssipari?

– Kyllä totta kai tuntuu, että on huonoa onnea matkassa. Näille ei voi mitään, terveys edellä mennään, Kia sanoo.

Näyttelijä kertoo, että alkuviikosta hänellä oli flunssa. Loppuviikosta olo kuitenkin parani ja hän jaksoi treenata sekä käydä teatterissa.

– Sitten tuli takapakkia. Vaikka opettajalla on vastuu, minullakin on vastuu kertoa, mikä oloni ja kuntoni on. Kia oli koko ajan varovainen, ettei vain käy niin, että tulee pahempaa, Jarkko kertoo.

Hän kertoo, että kilpailussa vaikeinta hänelle oli oppia tuntemaan toista niin hyvin, että toisen kanssa on luontaista ja helppoa tanssia.

– Opettelimme toistemme ajatusten rytmin. Välillä menen tuhatta ja sataa ja välillä jumitun yhteen askeleeseen, Jarkko sanoo.

– Jarkko oli alkukaudesta hyvin itsekriittinen ja armoton, mutta pitkin matkaa oli ihana nähdä, että hänestä tuli armollisempi itseään kohtaan. Hän on rytmisesti lahjakas, Kia sanoo.

Keskeytyksen takia Jarkon tilalle kisaan nousi sunnuntaina pudonnut Yeboyah.

Myös tuomarit huomasivat sunnuntaina parin esiintymisessä väsymystä.

– Viime viikolla sinun fyysinen tekemisesi nousi aivan uudelle tasolle ja sait siitä paljon kiitosta, nyt näistä haasteista johtuen et pystynyt yltämään siihen samaan. En puhu energiasta, vaan kun kunto on huonompi, se vaikuttaa koko tekemiseen. Koko olemus vaikutti väsyneeltä, totesi Jukka Haapalainen.

Myös Jorma Uotinen oli samoilla linjoilla.

– Tänään täytyy todeta, että väsymys alkoi verottaa tunnelmaa. Nyt tarvitaan lisäpotku viimeisiä viikkoja ajatellen, Jorma totesi.

Lopulta tuomarit antoivat parille yhteensä 18 pistettä.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Jarkko Niemi keskeyttää TTK:n – mitä mieltä tanssipari on?”

Vastaa