Jasmin Vähäkangas jakoi miehensä pelottavat viestit: Toivottavasti kuolet pian

Julkkisten kohu-uutiset ovat jälleen saaneet uutta ruokaa, kun entinen kohukaunotar Jasmin Vähäkangas, o.s. Mäntylä, on jakanut sosiaalisessa mediassa erittäin rajuja viestejä, jotka hän on saanut omalta aviomieheltään. Tämä draama ei ole ensimmäinen kerta, kun Jasmin on löytänyt tiensä lehtien lööppeihin, mutta tämänkertainen paljastus on saanut fanit ja seuraajat hämmennyksen valtaan.

Jasmin, joka on aiemmin tunnettu villeistä miesseikkailuistaan ja useista avioeroistaan, näytti vihdoin löytäneen onnensa valmentajana työskentelevän Marko Vähäkankaan käsivarsilta. Heidän romanssinsa alkoi työpaikalla vuonna 2022, ja rakkaus roihahti niin nopeasti, että hääkelloja kuultiin jo seuraavana kesänä. Jasminin somepäivitykset ovat tihkuneet onnea ja rakkautta, mikä on saanut ulkopuoliset uskomaan parin elävän onnellisissa naimisissa.

Karmivia viestejä omalta mieheltä

Kuitenkin, kaikki ei olekaan niin ruusuista kuin miltä päältä näyttää. Jasmin julkaisi hätkähdyttävän viestin Instagramin story-osiossa, jossa näkyi kuvankaappaus keskustelusta hänen ja Markon välillä. Viestissä Jasmin kyseli Markon olinpaikkaa, johon Marko vastasi järkyttävällä toiveella Jasminin kuolemasta ja lisäsi vielä haluavansa virtsata tämän haudalle:

– Missä sinä olet? Jasmin kirjoittaa lähettämässään viestissä kello 22:39 .

Markon vastaus on selkäpiitä karmiva.

– Toivottavasti kuolet pian viinaan. Kusen sun haudalle, Marko kirjoittaa muutama minuutti Jasminin viestin jälkeen.

Julkaisu sai aikaan suuren kohun ja herätti kysymyksiä parin suhteen todellisesta laadusta.

Draamaa draaman perään

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun julkkisparin riidat päätyvät julkisuuteen, mutta harvoin näkee näin suoraa ja raakaa viestintää. Jasminin päätös jakaa viesti julkisesti on herättänyt spekulaatioita hänen motiiveistaan. Vaikka hän kirjoitti yhä rakastavansa Markoa, monet ihmettelevät, miksi hän halusi tuoda näin henkilökohtaisen ja kipeän asian esille tuhansien silmäparien eteen.

– Kiitos rakas tästä. Yhäkin kyllä rakastan sinua ja tuo olisi mulle paljon hankalampaa, Jasmin kirjoittaa kuvankaappauksessa.

Jasmin viittaa kirjoituksessaan ilmiselvästi Markon viestiin, jossa tämä toivoo Jasminin kuolevan alkoholiin. Hän ei myöskään ole julkaissut mitään tämän jälkeen eikä kommentoinut riitaa mitenkään.

Mitä suhteen taustalla?

Jasminin musta ruutu Instagramin feedissä vain muutama tunti ennen kohuviestin julkaisua lisää mysteeriä ympärilleen. Mitä tämä symboloi? Onko se surun, protestin vai ehkä jopa avunhuudon merkki? Jasmin ei ole kommentoinut asiaa enempää, jättäen yleisön pohtimaan, mikä on totuus heidän avioliittonsa kulissien takana.

Tämän tapauksen myötä on tärkeää muistaa, että julkisuuden henkilöiden elämä ei ole aina sitä, miltä se ulkopuolelta vaikuttaa. Sosiaalisen median kautta jaettu onni voi olla vain pintaa syvemmällä olevien ongelmien peitettä. Jasminin ja Markon tarina muistuttaa meitä siitä, että jokaisella suhteella on omat haasteensa, ja joskus ne haasteet voivat olla odottamattoman synkkiä.

Irti väkivaltaisesta suhteesta

Erilaiset sosiaalisen median julkitulot herättävät tärkeän keskustelun lähisuhdeväkivallasta ja sen vaikutuksista niin uhrien kuin heidän läheistensä elämään. Lähisuhdeväkivalta on vakava yhteiskunnallinen ongelma, joka voi ilmetä fyysisenä, henkisenä, taloudellisena tai seksuaalisena väkivaltana. Sosiaalisessa mediassa julkaistu viestintä antaa aiheen pohtia, millaisia merkkejä meidän tulisi olla valppaina havaitaksemme ja tunnistaaksemme väkivallan uhrit ympärillämme. On tärkeää muistaa, että kenenkään ei tarvitse kärsiä väkivaltaa hiljaisuudessa tai yksin.

Jos sinä tai joku tuntemasi kokee lähisuhdeväkivaltaa, on ensiarvoisen tärkeää hakea apua. Monet järjestöt ja viranomaiset tarjoavat tukea ja neuvontaa sekä turvallisia keinoja irtautua väkivaltaisista suhteista. Apua on saatavilla puhelimitse, verkossa ja kasvokkain, ja se on luottamuksellista. Älä epäröi ottaa yhteyttä lähimpään turvakotiin, soittaa väkivaltatyötä tekevän järjestön neuvontanumeroon tai keskustella tilanteestasi terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Muista, että sinun ei tarvitse jäädä yksin kokemustesi kanssa, ja ensimmäinen askel kohti turvallisempaa elämää on avun pyytäminen.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa