Jenni Vartiainen palasi yleisön eteen eilen TTK:n suorassa lähetyksessä, muutti takaisin Suomeen

Tunnettu laulaja Jenni Vartiainen muutti Yhdysvalloista takaisin Suomeen, ensi kesänä hänet nähdään taas festivaaleilla ja muilla keikkalavoilla. Kotimaisiin menestyneimpiin pop-laulajiin mukaan lukeutuva Jenni Vartiainen on palannut yllättävän pitkän tauon jälkeen lavoille. Hän esiintyi sunnuntai-iltana Tanssii tähtien kanssa-semifinaalilähetyksessä ja viihdytti yleisöä uudella musiikillaan.

Laulajatar saatettiin lavalle suurenmoisien sekä raikuvien aplodien saattelemana, hän esitti uuden kappaleensa Lanka. Tämä oli kappaleen ensiesitys, sillä se julkaistiin vain vähän aikaa sitten. Esitys teki yleisöön vaikutuksen, mikä on Jennille tuttua ja hän saikin esityksen loputtua pitkät ja railakkaat aplodit. Päällään hänellä oli punainen, kaunis pitkä mekko.

Pitkään Yhdysvalloissa asunut laulaja kertoi hiljattain julkisuuteen haastattelussa, että palasi Suomeen, koska halusi jatkaa perhe-elämäänsä kotimaassa. Vuonna 2019 ensimmäisen lapsen saanut monipuolinen laulaja sekä taitava lauluntekijä tahtoi jakaa arkensa isovanhempiensa ja muun sukunsa kanssa.

– Helppoa New Yorkista lähteminen ei ollut, sillä olimme luoneet sinne ihanan elämän. Se tuntui kodilta, Jenni kertoi haastattelussa.

Jenni täytti maaliskuussa 40 vuotta ja julkaisi perjantaina 10. marraskuutta uuden singlensä Lanka. Uuden musiikin myötä hänet nähdään myös ensi kesänä festivaaleilla ja muilla keikkalavoilla. Hänet on nähty Suomessa viimeksi esiintymässä viime syksynä suositulla Mestarit-kiertueella, kun hän esiintyi yhdessä Kaija Koon, Vesalan ja Ellinooran kanssa.

Jenni esiintyi myös torstaina 9. marraskuuta Liike Nytin puheenjohtajan, liikemies Hjallis Harkimon syntymäpäivillä – ei tiedetä varmaksi esittikö hän myös siellä uuden kappaleensa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Jenni Vartiainen palasi yleisön eteen eilen TTK:n suorassa lähetyksessä, muutti takaisin Suomeen”

Vastaa