Jere Karalahti hempeilee – tällä kertaa ei kuitenkaan ole kyse uudesta naisystävästä

Jere Karalahti, 48, yllättää sosiaalisessa mediassa hempeilyllä – hän joutui tunteiden valtaan, viettäessään aikaa pienen lapsensa kanssa. Kun Jere ja ex-vaimo Nanna, 35, hakivat hiljattain avioeroa yhteistuumin, jäi Jere myös hoitamaan kaksikon kolmea lasta Nannan reissun ajaksi.

Jere ja Nanna viihtyvät edelleen yhdessä – lue lisää

Ajanvietto lasten kanssa on saanut Jeren herkkien ajatusten valtaan – julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa makoilee suloisesti ihanissa tunnelmissa pikkuisen vauvan kanssa. Jere pohtii kuvatekstissä syvällisesti miehenä olemisen saloja.

Julkaisu on Jeren Instagramissa

Hän kirjoittaa mahtipontisesti tekevänsä mitä tahansa lastensa vuoksi sekä kutsuu pienokaistaan Profeetaksi. Kirjoituksensa loppuun Jere siteeraa englanniksi yhdysvaltalaisen kirjailijan Robert E. Howardia, jonka fantasiakirjoista on tehty myös roolipelejä.

 Mä tuon sen Maailman sulle ja mä teen niin ku toivot, vaadit ja pyydät, lupaan sen sulle Profeetta, Jere kirjoittaa julkaisun kuvatekstiin.’mä teen niin ku toivot, vaadit ja pyydät, lupaan sen sulle Profeetta, Jere kirjoittaa julkaisun kuvatekstiin.

– Jotkut ihmiset uskovat, että koska tulet rauhanomaisesti, et ole valmistautunut sotaan. Kaikki miehet eivät etsi lepoa ja rauhaa, jotkut ovat syntyneet myrsky veressään, Jere kirjoittaa.

Viihtyvät edelleen yhdessä, Jere ja Nanna vielä kerran yhteen?

4. heinäkuuta, yhdessä vireille pantu avioerohakemus, mutta siitä huolimatta Jere ja Nanna viihtyvät edelleen paljon keskenään. Erohuhut pyörivät kaksikon ympärillä useampaan otteeseen ja pari kertaa he viettivät aikaa erikseen, jotta tilanteet rauhoittuisivat. Erityisesti Nannan somekäytös oli ihmetyttänyt seuraajia pidemmän aikaa, sillä hän vietti rutkasti aikaa lasten kanssa kesäpuuhissa, mutta Jerestä ei näkynyt vilaustakaan. Nanna on kertonut sosiaalisessa mediassa suhteellisen avoimesti avioeron aiheuttamista tuntemuksistaan.

– Kevät oli rankkaa aikaa eikä pelkästään eron osalta, oli myös paljon kaikkea muuta isompaa huolta ja murhetta. Tällä hetkellä on kuitenkin kirkas valo tunnelin päässä ja helpottunut olo, vaikka kovan kevään jälkeinen väsymys välillä tukkii keveyden, hän kirjoitti aiemmin.

Nyt on kuitenkin sattunut muutos tilanteessa taas – he viihtyvät edelleen yhdessä.

Nanna julkaisi elokuussa Instagram-sivunsa tarina-osiossa videon, jossa hyppii hyppynarulla kuntosalilla, yhtäkkiä Nannan takana käveleekin Jere, joka alkaa pian myös hypätä narua. Nanna siirtyy sitten tekemään vatsalihasliikkeitä, kun taas Jere jatkaa hetken hyppelyä ja siirtyy itsekin vatsalihaksiin. Videon perusteella kaksikko näyttäisi noudattavan samanlaista treeni-ohjelmaa.

Nanna ja Jere selvästi viihtyvät yhä keskenään, vaikka ero onkin vaikuttanut melko lopulliselta. Kaksikko on ero-uutisten jälkeen aiemminkin viettänyt aikaa yhdessä. Nanna järjesti heinäkuussa syntymäpäiväjuhlat tyttärelleen Keravan-kodissaan. Jeren ja Nannan Instagram-päivityksistä ilmeni, että molemmat olivat paikalla. Huhujen mukaan Jere asuu nykyään Järvenpäässä eli lähellä Nannaa.

Nyt tuli ero! Jere ja Nanna Karilahti

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Jere Karalahti hempeilee – tällä kertaa ei kuitenkaan ole kyse uudesta naisystävästä”

Vastaa