Joel Hokka ei halua käyttää yli 500 euroa

Joel Hokka, Blind Channelin laulaja, on valinnut elämäntapansa tietoisesti. Hän korostaa vapauden ja stressittömän elämän tärkeyttä, mikä näkyy hänen päätöksissään välttää suuria taloudellisia sitoumuksia kuten asuntolainan ottamista tai auton hankkimista. Joel suosii minimalismia, mikä näkyy hänen arjen valinnoissaan ja omistamissaan esineissä.

Joelin tavat hallita omaisuuttaan ovat hyvin harkittuja. Esimerkiksi uuden tietokoneen ja enduropyörän hän myi pois stressin välttämiseksi. Hän ei halua sijoittaa suuria summia materiaaliin, vaan suosii vuokraamista tai lainaamista. Tämä minimalistinen lähestymistapa ulottuu myös hänen suhtautumiseensa parisuhteisiin ja omistamiseen yleensä.

Joelin arki on yksinkertainen ja hän elää tiukalla budjetilla, joka kattaa hänen jokapäiväiset menonsa. Hän asuu pienessä yksiössä ja käyttää vanhaa tietokonetta, mikä kuvastaa hänen minimalistista elämäntyyliään. Hän myös välttelee impulsiivisia ostopäätöksiä, suunnitellen tulevia hankintojaan huolellisesti.

Ruokavalio on toinen osa-alue, jossa Joel noudattaa yksinkertaista lähestymistapaa. Hän syö säännöllisesti samoja ruokia, kuten avokadoa ja ruisleipää, ja käy päivittäin sushibuffetissa. Tämä niukka ja toistuva ruokavalio on osa hänen tapaansa hallita menojaan ja ylläpitää stressitöntä elämäntapaa.

En halua tehdä enempää töitä, sillä arvostan vapaa-aikaani

Joel Hokka on suunnitellut taloutensa tarkasti. Hän elää 30-50 euron päiväbudjetilla, joka sisältää kaikki hänen kulunsa. Säästöjä hänellä on niin paljon, että hän pärjää tällä elämäntyylillä 20 kuukautta. Tämä osoittaa, että vaikka hän välttää suuria taloudellisia sitoumuksia, hän on silti suunnitellut taloutensa kestäväksi pitkällä aikavälillä.

Joelin päätös elää yksinkertaisesti ja taloudellisesti on mielenkiintoinen esimerkki siitä, miten voi hallita raha-asioitaan välttämällä turhaa kulutusta ja keskittymällä olennaiseen. Hänen päätöksensä perustuvat harkittuihin valintoihin, jotka heijastavat hänen arvojaan ja elämäntyyliään.

Joel Hokan esimerkki osoittaa, että minimalismi ei ole pelkästään tavaroiden vähentämistä, vaan myös tietoista päätöstä välttää stressiä ja sitoutumista. Hänen elämäntapansa korostaa vapautta ja itsenäisyyttä, mikä on inspiroiva näkökulma nyky-yhteiskunnassa, jossa kulutus ja materiaalinen omaisuus ovat

Jääkiekko oli Joelin unelma-ammatti lapsena

Blind Channelin seuraava Areena-keikka Suomessa tulossa huhtikuussa.

Joen ja haaveet

Joel ja suhteet

Hokka on tietoisesti pitänyt suhdeasiat pois julkisuuden valokeilasta.

– Ei se tavallaan kuulu kellekään. Se on vähän kuin vessassa käynti, että ei sun tarvitse sitä infota kellekään.

– En usko yksiavioiseen parisuhdemalliin. Ajattelen, ettei ketään voi omistaa. Nautin vapaudestani enkä ole kellekään mitään velkaa. Siinä on se hyvä puoli, ettei rahasta tule riitaa. Tilanne voisi olla eri, jos minulla olisi vaimo, joka nalkuttaisi. (lähde: https://anna.fi/lifestyle/tyo-ja-raha/akkirikastunut-joel-hokka-kertoo-paljonko-rahaa-kuluu-paivassa-pyrin-siihen-etta-elamani-olisi-tassa-hetkessa-mahdollisimman-siistia)

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa