Johanna Tukiainen otsikoissa, poliisi eristi asunnon – useita rikossyytteitä

Julkisuudesta tutun blondin Johanna Tukiaisen asunnon oveen oli ilmestynyt viikonloppuna erikoinen lappu – poliisi eristänyt asunnon Tukholmassa

Vuosien varrella eri osoitteissa, Suomessa sekä Ruotsissa asunut Johanna on taas otsikoissa. On tullut ilmi, että Johannan Tukholmassa sijaitseva koti olisi eristetty poliisin toimesta. Oveen oli ilmestynyt poliisin lappu alkuviikosta, jossa kerrotaan asunnon eristämisestä.

Somessa hälyttävä päivitys

Johannaa ei ole vielä tavoitettu eikä hän ole kommentoinut tilannetta omassa sosiaalisessa mediassa. Normaalisti hän on todella aktiivinen somessa – tiistaina 25. heinäkuuta hän julkaisi rajun kuvan auki viilletystä kädestä, ei kuitenkaan käy ilmi oliko kyseessä oma vai jonkun toisen henkilön verinen käsi.

Haava oli syvä, saatu kuitenkin jo tyrehdytettyä. Kuvan yhteyteen Johanna oli kirjoittanut ”Harmi ettei osunut ranteisiin”, mikä on hälyttävää. Kommenteissa useat huolestuneet ystävät ihmettelevät, mistä haava on saanut alkunsa.

”Ei, tämän aiheutti mies, mutta en ole kuitenkaan soittamassa poliisille”, Johanna kommentoi kyseleville ystäville tilanteesta. Nyt kuva on kuitenkin poistunut Johannan Facebook-seinältä.

Useita rikossyytteitä

Viime kuukausien aikana Johanna on ollut otsikoissa useista rikossyytteistä. Häntä syytettiin Ruotsissa Attundan käräjäoikeudessa oman äitinsä Marja Tukiaisen, 71, pahoinpitelystä. Samassa istunnossa käytiin läpi muitakin asioita, joista häntä syytetään mm. lapsirauharikoksesta sekä virkamiehen vastustamisesta.

Huhtikuussa hänet tuomittiin kaikista kolmesta rikoksesta, hän ei kuitenkaan saanut erillisiä rangaistuksia. Johanna oltiin jo aiemmin tuomittu törkeästä lapsikaappauksesta ja sen takia määrätty valvontarangaistukseen sekä psykiatriseen hoitoon. Johannan aiempi rangaistus on riittävä seuraamus myös uusista rikoksista, käräjäoikeuden mukaan.

Kesäkuussa Johanna saapui myös oikeuteen miesystävänsä Veijo Lallin kanssa – asia koski syytöksiä toistensa pahoinpitelystä. Tapahtumat sijoittuvat jo tammikuulle 2019, kaksikko kieltäytyi todistamasta, joten syytteet peruttiin syyttäjän toimesta.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Johanna Tukiainen otsikoissa, poliisi eristi asunnon – useita rikossyytteitä”

Vastaa