Joni ja Sanna kihloihin???

Oliko Sanna Marinilla kihlasormus tässä haastattelussa?

Entinen pääministeri Sanna Marin osallistui hiljattain presidenttiehdokas Jutta Urpilaisen (sd.) Instagram-liveen, jossa keskusteltiin muun muassa presidentin roolista ja maailmanpolitiikan tilanteesta. Keskustelu keräsi runsaasti kiitosta älykkyydestään ja syvällisyydestään. Erityisesti Sanna Marin sai paljon kehuja poliittisesta työstään. Kuitenkin, yksi pieni yksityiskohta herätti keskustelussa erityistä huomiota: Sannan nimettömässä kimalteli sormus – vai missä se sormus nyt olikaan… katso yllä oleva video.

Kihlahuhut ilmassa?

Seuraajien tarkkasilmäisyyden ansiosta huomio kiinnittyi Sannan sormuksen mahdolliseen merkitykseen. Yksi seuraajista kommentoi havainnoistaan ja pohti, voisiko kyseessä olla kihlasormus. Kommentissa myös kiiteltiin molempien poliitikkojen keskustelua. Sanna Marin on viime aikoina nähty usein yhdessä kampaajarakkaansa kanssa, mutta kihlahuhuja ei ole aiemmin kuultu. Ero lapsen isästä ja ex-aviomiehestä Markus Räikkösestä tuli voimaan maanantaina (15.1.).

Sanna oli juuri reissussa Floridassa ja tiettävästi Joni Willberg oli mukana…. koripallo tuntuu yhdistävän Marinia ja miestä, sillä Marin kertoi innostuksestaan koripalloon taannoin Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Mysteeri sormuksen sijainnista

Sosiaalisessa mediassa herännyt keskustelu sormuksen merkityksestä ja sijainnista sai lisäkierroksia, sillä Instagram-live-lähetyksen kuvakulma saattoi johtaa harhaan. Ei ollut varmaa, kummassa kädessä sormus oli, koska live-lähetystä saatettiin kuvata peilikuvana. Tämä teki sormuksen paikan päättelemisen vaikeaksi.

Vastaus kihlahuhuihin Jutan Instagramissa?

Mahdollisesti vastauksen kihlasormusarvoitukseen tarjoaa Jutta Urpilaisen Instagram-tili, jossa hän on julkaissut yhteiskuvan Sannan kanssa. Jos oletetaan, että kuva on otettu tavallisella kameralla, vasen ja oikea käsi ovat kuvassa oikeilla paikoillaan. Tässä kuvassa Sannan molemmat kädet näkyvät selvästi, ja sormus on hänen oikeassa nimettömässään. Jutan omat kihla- ja vihkisormukset ovat kuvassa vasemmassa kädessä.

Sanna Marinin osallistuminen Jutta Urpilaisen Instagram-livessä herätti mielenkiintoa paitsi poliittisen keskustelun myös yksityiskohtien vuoksi. Sormus Sannan sormessa on herättänyt uteliaisuutta ja spekulaatioita, mutta toistaiseksi sormuksen merkitys on jäänyt avoimeksi. On mahdollista, että kyseessä on vain koru ilman suurempaa symboliikkaa, mutta tämä ei ole estänyt yleisöä spekuloimasta ja etsimästä vastauksia.

Joni Willberg

Kampaamoyrittäjä Helsingistä: Miia-Maria Levälampi ja Joni Willberg, pitkäaikaiset kollegat, yhtiökumppanit sekä ystävät, jakavat saman vision: luoda kampaamo, jossa asiat tehdään kunnolla ja asiakas on aina etusijalla. Tämä duo, jolla on vuosien kokemus kauneudenhoitoalalta, yhdisti voimansa ja perusti Agenda; Hairin, paikan, jossa palvelun laatu ja asiakkaan tyytyväisyys ovat kaiken keskiössä.

Agenda; Hairissa kaikkein tärkeintä ovat ihmiset – sekä asiakkaat että työntekijät. Levälampi ja Willberg ovat omistautuneet luomaan ympäristön, jossa jokainen asiakas tuntee itsensä arvostetuksi ja kuulluksi. Heidän filosofiansa mukaan jokainen kampaamokäynti tulisi olla enemmän kuin vain hiusten leikkaus tai värjäys; se on kokemus, jossa asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet otetaan huomioon.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa