Julkkisten ikoniset arvokorulahjat

Julkisuuden henkilöt ovat usein tunnettuja paitsi saavutuksistaan myös elämänsä ylellisistä yksityiskohdista, kuten näyttävistä arvokoruista. Nämä korut eivät ainoastaan loista punaisella matolla, vaan kertovat myös tarinoita rakkaudesta, ystävyydestä ja merkittävistä hetkistä. Laatukoru on aina pätevä ja hyvä lahja ystävälle ja rakkaalle avain normielämässäkin. Tässä muutamia tunnettuja esimerkkejä arvokorulahjoista, joita julkkikset ovat saaneet tai antaneet.

Elizabeth Taylorin timanttikoru

Elizabeth Taylor tunnettiin paitsi näyttelijäntyöstään myös häikäisevästä korukokoelmastaan. Erityisesti hänen silloinen aviomiehensä Richard Burton lahjoitti hänelle useita arvokkaita koruja. Yksi kuuluisimmista on 69,42 karaatin ”Taylor-Burton” timantti, joka pantiin näytteille ja myöhemmin muokattiin Taylorille kaulakoruksi.

Beyoncén syntymäpäivälahja Jay-Z:ltä

Jay-Z lahjoitti vaimolleen Beyoncélle 12 miljoonan dollarin arvoisen timanttisormuksen hänen 29. syntymäpäivänään. Tämä lahja on vain yksi esimerkki pariskunnan tapauksesta käyttää arvokoruja merkittävien hetkien ja saavutusten juhlistamiseen.

Kim Kardashianin kihlasormus

Kanye West pyysi Kim Kardashiania vaimokseen antamalla hänelle vaikuttavan 15 karaatin timanttisormuksen. Tämä sormus on yksi kuuluisimmista julkkisten kihlasormuksista, ja sen suunnitteli korutaiteilija Lorraine Schwartz.

Amal Clooneyn kihlasormus

George Clooney valitsi erittäin tyylikkään ja klassisen tavan kosia Amal Clooneyta antamalla hänelle yli 7 karaatin smaragdileikatun timanttisormuksen. Tämä sormus heijastaa Amalin eleganttia ja klassista tyyliä ja osoittaa George Clooneyn makua korkealaatuisissa jalokivissä.

Prinsessa Dianan safiirisormus

Prinsessa Diana sai kihlasormuksena 12 karaatin safiirin, jota ympäröi 14 timanttia. Tämä sormus on ehkä yksi tunnetuimmista kuninkaallisista koruista, ja se on nykyään prinsessa Katella, jolle prinssi William antoi sen kosintaansa yhteydessä.

Nämä esimerkit osoittavat, kuinka arvokorut voivat olla paitsi merkittäviä sijoituksia myös syvästi henkilökohtaisia lahjoja, jotka välittävät rakkautta ja arvostusta saajilleen. Julkisuuden henkilöiden korulahjat kertovat tarinoita, jotka vangitsevat yleisön mielikuvituksen ja inspiroivat korujen ihailijoita ympäri maailmaa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa