Juontavat taas yhdessä – Anni Ihamäki ja Jaajo Linnonmaa ovat innoissaan, mistä on kyse?

Radio Suomipopin aamulypsystä tutut kasvot Anni Ihamäki sekä Jaajo Linnonmaa palaavat juontamisen saloihin yhdessä aloittaessaan uuden podcastin – tästä on kyse! Anni & Jaajo – Kaikkien aikojen show -niminen podcast on kuunneltavissa Podme-suoratoistopalvelussa tiistaista 3. lokakuuta alkaen. Useimmille suomalaisille tuttu parivaljakko Anni Ihamäki ja Jaajo Linnonmaa aloittavat podcastin.

Anni Ihamäki entinen Hautala ja Jaajo Linnonmaa juonsivat yhdessä Suomipopin Aamulypsyä huikean 17 vuoden ajan ennen kuin jäivät molemmat sivuun ohjelmasta joulukuussa 2022. Nyt he ovatkin erityisen innoissaan yhteisen podcastin aloittamisesta ja ennen kaikkea siitä, että pääsevät tekemään yhdessä töitä muutaman vuoden tauon jälkeen.

Jälleen yhdessä – tutulta kaksikolta oma podcast

– Rakastamme molemmat puhetyötä ja haluamme tehdä sitä edelleen. Lopetimme aamuohjelman tekemisen, koska se ei sopinut kahden perheellisen ihmisen aikatauluun. Siksi tämä podcast on meille täydellinen ratkaisu, koska nyt pystymme tekemään töitä siihen aikaan kun kiireisille vanhemmille ja yrittäjille sopii, Jaajo pohtii.

– Nyt saamme yhä olla aamut lasten kanssa, Anni jatkaa iloisesti.

Kaksikon podcast ilmestyy Podmessa tiistaisin ja torstaisin. Pitkäaikainen työpari lupaa kunkin podinsa jakson kestävän noin tunnin ajan, mutta mahdollisesti pidempäänkin, jos juttua riittää. Jaksojen sisältö koostuu ajankohtaisista ja viihteellisistä osioista. Pääsääntöisesti he ovat studiossa toistensa kanssa, mutta saattavat silloin tällöin ottaa mukaan studioon vieraita. Anni kertoo saaneensa sosiaalisessa mediassa jatkuvasti pyyntöjä siitä, voisivatko hän ja Jaajo tehdä jälleen yhdessä jotain sellaista, jossa ihmiset saisivat kuulla heidän ääntään.

– Kuulijoidemme palaute on ollut sitä, että ikään kuin ystävät olisivat kokonaan kadonneet, hän kertoo.

Ensimmäinen jakso muistelua täynnä

Podcastin ensimmäisessä jaksossa kaksikko kertoo olevansa uudesta aluevaltauksesta innoissaan. Jaajo myös miettii, kuinka pitkään he jo ovat Annin kanssa olleet ystäviä.

– Olemme tavanneet vuonna 2004 ja olen ollut silloin 26, ja sä olet ollut 22, hän toteaa.

Molemmat ovat tahoillaan tehneet vuosien aikana omia projektejaan. Silti ohjelman juontaminen tulee luonnostaan, koska he tekivät radiota niin pitkään yhdessä.

– Se on jännä, miten pitkä matka ollaan tehty ja tähän ollaan tultu. Tosi outoa hypätä tänne koppiin ja se on kuitenkin niin luonnollista, koska tätä samaa paskaa me jauhetaan studion ulkopuolellakin, Jaajo sanoo ensimmäisessä jaksossa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Juontavat taas yhdessä – Anni Ihamäki ja Jaajo Linnonmaa ovat innoissaan, mistä on kyse?”

Vastaa