Juorujen lähteenä MTV Katsomo

MTV Katsomon ohjelmatarjonnasta löytyy monenlaisia sarjoja, jotka sisältävät juoruja ja skandaaleja. Tällaiset ohjelmat ovat usein suosittuja, sillä ne tarjoavat jännitystä, dramatiikkaa ja viihdyttävää sisältöä katsojille. MTV Katsomo tarjoaa sekä kotimaisia että kansainvälisiä ohjelmia, joista monet keskittyvät juuri tällaisiin teemoihin.

Enemmänkin kyse on kuitenkin ohjelmista, jotka tutustuttavat katsojat uusiin kasvoihin, ja siitä innostuneina ihmiset lähtevät etsimään tietoa heistä, tässä parit esimerkit. Katso sinäkin ohjelmia MTV Katsomosta.

Tanssija Hanna Karttunen

Hanna Karttunen on tunnustettu suomalainen latinalaistanssija, joka on tehnyt vaikuttavan uran tanssin parissa. Hän on kunnostautunut etenkin latinalaistanssien saralla ja on tanssinut monien huippuluokan tanssijoiden kanssa. Hänen tanssiparinsa ovat olleet muun muassa Jaakko Toivonen, Geir Bakke, Sandro Cavallini, Paul Killick ja Slavik Kryklyvyy.

Erityisesti Paul Killickin kanssa Karttunen on saavuttanut merkittävää menestystä. Heidän yhteistyönsä on poikinut useita voittoja merkittävissä kilpailuissa. He ovat voittaneet esimerkiksi Britannian mestaruuskilpailut ja Hollannin avoimet kilpailut, mikä on todiste Karttusen ja Killickin tanssillisen osaamisen korkeasta tasosta.

Karttusen ura on ollut esimerkillinen ja hän on toiminut innoittajana monille tanssijoille niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Hänen saavutuksensa latinalaistanssien parissa ovat huomattavia, ja hän on ansaitusti tunnustettu yhtenä alan huipuista. Hänen menestyksensä kilpailuissa ja taitonsa tanssilattialla ovat tehneet hänestä kunnioitetun nimen tanssimaailmassa.

Naimisissa Jone Nikulan kanssa

Radiojuontaja Jone Nikula, 52, ja tanssija Hanna Karttunen, 49, ovat olleet yhdessä kymmenen vuotta ja kertovat tarinansa yllättävästä rakastumisestaan. Heidän suhteensa alkoi yllättäen, kun he löysivät toisistaan sielunkumppanit. Tämä erikoinen pari, rokkihenkinen Jone ja tanssitaiteilija Hanna, on viettänyt yhdessä aikaa poikkeuksellisen paljon koronan aikana, joka on muuttanut heidän arkeaan merkittävästi.

Heidän yhteiselonsa on ollut täynnä tanssia, keskusteluja ja yhteisiä hetkiä. Pari on jakanut hauskoja hetkiä myös sosiaalisessa mediassa, jossa he ovat esitelleet yhteisiä tanssivideoitaan. Hanna ja Jone ovat myös sopeuttaneet kotinsa uusiin tarpeisiin, kuten radiolähetyksiin ja verkkokursseihin.

Heidän rakkaustarinansa alkoi vuonna 2010, kun Hanna vieraili ”Tanssii tähtien kanssa” -ohjelmassa ja he alkoivat keskustella kirjoista. Myöhemmin he kohtasivat uudelleen ja heidän välilleen syttyi kipinöitä. Ensimmäiset treffit vietettiin jääkiekko-ottelussa, ja suhde syveni yhteisten kiinnostuksenkohteiden ja arvojen kautta.

Hannan ja Jonen suhde on rakentunut keskustelun ja toisen tukemisen varaan. He ovat oppineet toisiltaan paljon ja kasvaneet yhdessä. Heidän yhteiselonsa on ollut seikkailunhaluista ja yhteinen arvomaailma on pitänyt heidät yhteen liimattuina.

Poliitikko Petrus Pennanen

Petrus Pennanen on suomalainen poliitikko, joka on toiminut Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettuna ja Avoin Puolue r.p.:n puheenjohtajana. Hän on myös ollut Piraattipuolueen entinen puheenjohtaja. Pennanen on ollut politiikassa aktiivinen ja osallistunut useisiin vaaleihin, kuten kuntavaaleihin ja eduskuntavaaleihin, ja tullut valituksi Helsingin kaupunginvaltuustoon. Lisäksi hän on tunnettu puolustuksestaan yksilönvapauksia ja sääntelyn vähentämisen puolesta. Pennanen on koulutukseltaan filosofian tohtori ja hän on toiminut yrittäjänä, myymällä perustamansa Leiki Oy:n vuonna 2019.

Petrus, Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu ja Avoimen puolueen puheenjohtaja, tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa tammikuussa 2024 huumausainerikoksesta. Tuomio oli 85 päiväsakkoa, mikä tekee hänen tuloillaan 3 400 euroa. Pennanen oli hallussaan pitänyt huumeita: marihuanaa, MDMA:ta ja LSD:tä. Hänet syytettiin myös pahoinpitelyistä entiseen puolisoonsa, mutta nämä syytteet hylättiin. Sen sijaan entinen puoliso tuomittiin lievästä pahoinpitelystä ja vahingonteosta Pennasta kohtaan. Tuomio on lainvoimainen.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa