Jyrki69 ja kesähäät, vain morsian puuttuu – haaveena kesähäät jo ensi kesänä

Jyrki69, oikealta nimeltään Jyrki Linnankivi, on kiertänyt The 69 Eyes -bändinsä kanssa kuluneen kesän aikana useita kymmeniä festivaaleja. Nyt hän haaveilee ensi kesästä, jos morsian löytyy niin kesähäät ovat haaveena.

– Kirjan myötä yritän olla kiitollinen tästä kaikesta ja onneksi on vielä festivaaleja edessä. Kirjan myötä ymmärrän sen, että tämä on se ehdoton huippuhetkemme, en haluaisi päästää tästä millään irti, Jyrki kuvailee.

The 69 Eyesin urasta julkaistaan tällä viikolla myös kirja, joka kertoo bändiläisten lapsuudesta ja tarinoista keikkabussin ovien sisäpuolelta. Jyrki on todella iloinen bändin uudesta nosteesta, jonka he saivat Suomessa hänen osallistuttuaan Vain Elämää-ohjelmaan, jonka he saivat Suomessa hänen osallistuttuaan Vain Elämää-ohjelmaan.

– Tämä kesä on ollut eittämättä paras kesä, mitä 69 Eyesilla on ikinä ollut. Meillä ei ole ikinä ollut näin paljon keikkoja, emme ole ikinä olleet näin monilla festivaaleilla, olemme päässeet soittamaan Suomen tämän hetken huippujen ja legendaaristenkin bändien ja artistien kanssa samoilla päälavoilla, Jyrki jatkaa.

Kiireisestä kesästä huolimatta hän on myös ehtinyt nauttimaan Suomen kesästä – Jyrki nousi koko kansan parrasvaloihin viimeistään Vain elämää -ohjelman myötä, vaikka The 69 Eyesin ura on kestänyt yli 34 vuotta. Hänen mielestään, hän elää edelleen jonkinlaisessa Vain Elämää-kuplassa.

– Ihmiset kiinnostuivat siitä, mitä puhuin Vain elämää -ohjelmassa, joten kirja kertoo siitä, mitä tässä taustalla on, Jyrki kertoo.

Kesäistä häähumua

Tämän vuoden alussa Jyrki paljasti julkisuuteen viisi vuotta kestävän suunnitelmansa, johon kuuluivat mm. kesähäät – tavoitteet ovat kuitenkin ottaneet jyrkästi uuden suunnan. Kesähäät tarvitsevat myös morsiamen, jota Jyrki ei vielä ole löytänyt. Tilannetta hän kommentoi seuraavasti:

– Tähdätään kesähäitä ensi kesäksi. Olen näin tavoitteellinen ja kunnianhimoinen, joten kerta olen niistä joskus puhunut, pidän sanani ja yritän aina saada ideani toteutumaan, Jyrki kertoo miettien.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa