Käärijä julkaisi paidattoman kuvan, viittaa OnlyFanssiin

Käärijä tunnetaan kappaleestaan Cha Cha Cha, jolla edusti Suomea Euroviisuissa – hänet tunnetaan koomisesta ja mielenkiintoisesta sisällöstä sosiaalisessa mediassa, nyt hän julkaisi jouluisen kuvan.

Euroviisut-kilpailussa tämän vuoden keväällä toiseksi sijoittunut Käärijä eli oikealta nimeltään Jere Pöyhönen on julkaissut kiinnostavan julkaisun Instagram-tilillään. Kuvassa nähdään Käärijän lisäksi tämän ”alter egona” tuttu Häärijä.

Kuvassa ilman paitoja poseeraavat miehet ovat laittaneet päihinsä tonttulakit. Takaapäin otetun kuvan yläpuolella viitataan englanniksi joulukalenteriin sekä OnlyFans-palveluun.

– Tulossa ensimmäinen joulukuuta, julkaisuun on kirjoitettu.

Kyseinen kuva on julkaistu Instagramin tarina-osiossa, eikä siinä ollut linkkiä OnlyFans-tilille, ainakaan vielä. Käärijä ei avaa tarkemmin mahdollista OnlyFans-sisältöään. OnlyFans on todella paljon julkisuutta saanut palvelu, jossa sisällöntuottajat voivat myydä otoksia ja videoita rahaa vastaan, yleisimmin itsestään. Se on ollut julkisuudessa erityisesti aikuisviihteen sekä rohkean sisällön vuoksi, mutta siellä voi pitää esillä myöskin muunlaista sisältöä esim. peleihin perustuvia videoita.

Vähän aikaa sitten kerrottiin mediassa, että Käärijä tienasi ennen menestyksen vuottaan (2023) aika vaatimattomasti. Tässä kuussa julkaistujen viime vuoden (2022) verotietojen mukaan tämän ansiotulot ennen ”viisuhuumaa” olivat 16 665 euroa, eikä pääomatuloja ollut. Odotettavissa kuitenkin on, että hänen tulot tulevat tulevaisuudessa nousemaan ja myös menestys alkaa näkyä laulajan tilipussissa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa