Katariina Juselius – ehkä vuoden *** laulaja

Katariina Juselius on sosiaalisen median vaikuttaja, juontaja, näyttelijä ja vuosien 2019 ja 2021 Miss Suomi -finalisti. Katariina Juselius aloitti vuonna 2024 musiikkiuran julkaisemalla Teflon Brothersin kanssa Mikkeli mielessäin -kappaleen, suunnitteilla on uusien julkaisujen lisäksi klubikiertue – näin on joku kirjoittanut Katariinasta Wikipediaan, mutta katsotaampa vähän tarkemmin kuka Katariina on ja tässä vielä tuo hänen kappaleensa:

Teflon Brothers tuottaa hyvää musiikkia ja bileisiin, mutta Katariina Juseliuksen laulutaidot eivät kyllä riitä tätä biisiä viemään yhtään minnekään sieltä Mikkelin linja-autoasemalta, vaan biisi jää eittämättä sinne hajottaen mahdollisen linja-auton moottorin jo ennen moottoritietä. Biisin räppiosuudet toimivat koska TB ne hoitaa, mutta Katariinan olematon lauluosuus on sitten jotain aivan muuta…. julkaistulla musavideolla nähdään Teflon Brothersin jäsenet ennustajina ja Katariina peuhaamassa vähissä vaatteissa kuristajakäärmeen kera. 

Katarinan sanat Seiskasta:

– En osaa sanoa mikä meissä Erikan kanssa olisi se isoin ero. Erika tekee hienoa työtä, mutta hänellä on tosi vahva sanoma tekemisissään. Oli se sitten kainalokarvoja tai muuta. Itse olen rennompi, ajattelen että tämä ei ole niin vakavaa. 

Maki Kolehmainen, mitä menit tekemään: Sinusta voisi kyllä tulla stara. Nämä sanat tunnettu tuottaja Maki Kolehmainen lausui tuusulalaislähtöiselle Katariina Juseliukselle takahuoneessa Seiskan 30-vuotissyntymäpäivillä hänen ensiesiintymisensä jälkeen lokakuussa 2022. Eipä tässä, hän mietti. Lähdetään kokeilemaan. Juselius on allekirjoittanut levytyssopimuksen Maki Kolehmaisen johtaman Helsinkirecords-levy-yhtiön kanssa.

Katariinan musiikkiura on mielenkiintoinen esimerkki siitä, kuinka monipuolisesti yksi henkilö voi lahjakkuuttaan hyödyntää. Hän aloitti laulutunnit pari vuotta sitten ja on kehittänyt ääntään ja musiikillista ilmaisuaan. Aiemmin hän on soittanut rumpuja, mutta urheilu vei nuorempana suuremman osan hänen ajastaan. Nyt musiikki on noussut hänen elämässään uuteen rooliin.

Maki Kolehmainen, tunnettu muun muassa Aikakone-yhtyeestä, on Katariinan tuottaja. Kolehmainen näkee Katariinassa paljon potentiaalia ja on yllättynyt hänen valmiudestaan artistina. Katariina on itse osallistunut sanoittamiseen ja on luomassa vauhdikasta pop-musiikkia, jossa on luvassa yllätyksiä.

Melkein missi

Katariina on ehtinyy yltää kaksi kertaa Miss Suomi-kisan finaaliin (2019,2021), voittamatta kuitenkaan. Tuusulaislähtöisellä Katariinalla on selvästi omat avunsa, mutta onko hänestä kuitenkaan keikkalaulajaksi?

Katarinan ura:

  1. Miss Suomi -kilpailun kautta julkisuuteen
  2. Somevaikuttajaksi ja podcast-juontajaksi siirtyminen
  3. Lahjakkuuden löytäminen musiikin parissa
  4. Levytyssopimuksen solmiminen Helsinkirecordsin kanssa
  5. Debyyttisinglen julkaisun valmistelu
  6. Yhteistyö tuottaja Maki Kolehmaisen kanssa
  7. Omien kappaleiden sanoittaminen ja säveltäminen
  8. Uuden uran aloittaminen musiikissa

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa