Kosminen kaiku: Tunnettuja suomalaisia elokuva- ja musiikkimaailman tähtiä horoskooppien ja mystiikan valossa

Horoskooppien lukeminen ja taikausko eivät ole vain Hollywoodin ilmiöitä. Myös suomalaisilla julkkiksilla on tapana etsiä ohjausta tähtitaivaalta tai noudattaa omia rituaalejaan ja taikauskojaan – tällöin horoskooppi astuu esille. Tässä artikkelissa tarkastelemme joitakin tunnettuja suomalaisia muusikoita ja elokuvatähtiä, jotka ovat tunnustaneet seuraavansa horoskooppejaan tai olevansa taikauskoisia.

Jenni Vartiainen

Suomalainen poptähti Jenni Vartiainen, tunnetaan paitsi musiikistaan myös tieteellisestä taustastaan. Hän on kuitenkin myöntänyt olevansa avoin astrologialle, ja on kertonut lukevansa ajoittain horoskooppiaan. Kalojen merkissä syntyneenä Vartiainen pitää veden elementtiä lähellä sydäntään, ja kokee, että se heijastaa hänen luovaa ja tunteellista luonnettaan.

Ville Valo

HIM-yhtyeen keulakuva, Ville Valo, on tunnustanut olevansa taikauskoinen. Vaikka hän ei välttämättä seuraa päivittäin horoskooppiaan, hän on kertonut noudattavansa erilaisia rituaaleja ennen esiintymisiään, mukaan lukien tiettyjen esineiden pitämistä onnea tuovina amuletteina.

Kari Ketonen

Elokuvanäyttelijä Kari Ketonen, joka on tunnettu rooleistaan monissa suosituissa suomalaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, on myös kertonut lukevansa horoskooppiaan. Ketonen, joka on Rapu, on sanonut pitävänsä erityisesti siitä, miten horoskoopit tarjoavat uuden näkökulman päivittäisiin tapahtumiin.

Samu Haber

Sunrise Avenuen laulaja ja The Voice of Germany -tuomari Samu Haber on tunnetusti taikauskoinen. Haber, joka on Kalat, on kertonut haastatteluissa pitävänsä erilaisia rituaaleja ennen keikkojaan ja studiotyöskentelyä. Hän on myös maininnut lukevansa horoskooppejaan silloin tällöin, ja uskoo niiden tarjoavan uusia oivalluksia.

Mikko Leppilampi

Suosittu näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi, syntyjään Kauris, on myös ilmaissut kiinnostuksensa astrologiaan. Hän on kertonut, että horoskoopit tarjoavat hänelle mielenkiintoisen näkökulman itsetutkiskeluun ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Leppilampi on puhunut avoimesti myös kiinnostuksestaan meditaatioon ja muihin henkisiin käytäntöihin, jotka linkittyvät hänen taikauskoonsa.

Suvi Teräsniska

Laulaja Suvi Teräsniska, joka tunnetaan sydämeenkäyvistä balladeistaan, on kertonut seuraavansa horoskooppeja ja tunnistavansa itsessään tyypillisen Kauriin piirteitä. Hän on myös puhunut uskomuksestaan yliluonnolliseen, kuten enkelien olemassaoloon.

Vaikka nämä suomalaiset julkkikset saattavat seurata horoskooppejaan tai olla taikauskoisia, he tekevät sen usein kevyellä mielellä. Jokainen heistä on korostanut, että heidän päivittäisiä päätöksiään eivät ohjaa horoskoopit tai taikauskot, mutta nämä elementit voivat tarjota hieman huvia, lohtua tai inspiraatiota elämään.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa