Kuka on Sonja Aiello

Sonja Aiello on 22-vuotias helsinkiläinen valmentaja, joka tunnetaan erityisen vahvasta työmoraalistaan. Hänen nuoresta iästään huolimatta hänellä on runsaasti tietoa ja kokemusta alalta. Sonja opettaa ohjaavalla esimerkillään, eläen itse juuri niin kuin opettaa.

Sonja tarjoaa paitsi verkkovalmennuksia myös yksilövalmennusta, ja hänen valmennusalustallaan on ollut ilo valmentaa tuhansia ihmisiä.  Sofia nappasi juuri kolmannen sijan ja lunasti itselleen EM-kisapaikan huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestetyssä Fitness Classic Vantaa -kilpailussa.

Sonja Aiellon ympärillä on kuohunut

Toukokuussa Helsingin käräjäoikeus on jättänyt tutkimatta rap-artisti Williamin eli Ville Virtasen lähestymiskieltohakemuksen. Virtanen haki lähestymiskieltoa ex-kumppanilleen, some-vaikuttaja Sonja Aiellolle maaliskuussa.

Heinäkuussa Seiska kirjoitti Sonjan yrityksen liikevaihdon ongelmista. Asian todistaa Sonjan vuonna 2020 perustaman Sa Life Oy -yrityksen viime vuoden tilikausitiedot. Sonjan vuonna 2020 perustama Sa Life Oy -yritys on toiminut vasta kaksi täyttä tilikautta.

Viime vuoden joulukuun loppuun päättyneellä tilikaudella yritys saavutti yhteensä 175 000 euron liikevaihdon, josta jäi hieman yli 11 000 euron voitto. Vaikka yrityksen liikevaihto kasvoi edellisvuoteen verrattuna lähes 20 000 euroa, liiketulos laski merkittävästi vuodesta 2021: 80 000 eurosta 16 000 euroon, mikä vastasi huimaa 80 prosentin laskua.

Henkilöstökuluja yritys maksoi lähes 80 000 euroa, ja veroja kertyi vähän yli 3 600 euroa. Sonjan yksin allekirjoittamista tilikausitiedoista selviää myös, että yritys ei jakanut viime tilikauden lopussa osinkoa. Koko tilikauden voitto, hieman yli 11 000 euroa, siirrettiin edellisten tilikausien voitto/tappio -tilille.

Sonja Aiello on yksi Selviytyjät-kilpailijoista

Luvassa on myös kilpailu ohjelmien parissa viihtyville mahtavia uutisia, sillä tällä kertaa kisailu viidakossa kestää 37 päivää. Ohjelman historian pisin kausi tulossa siis.

Juontajaksi on myös valikoitunut uusi kasvo, kun Madventures-ohjelmasta tuttu Riku Rantala astuu Juuso Mäkilähteen saappaisiin. Tosin Riku Rantalalla on oman matkailuohjelmansa johdosta jopa kokemusta tällaisesta seikkailusta, joten voi olla mielenkiintoista seurata uuden juontajan matkaa kilpailun ajan.

Mukaan hurjaan reissuun hyppää somevaikuttaja Sonja Aiello, 23, joka on tullut tutuksi bikini fitneksestä sekä pahoinpitelysyytteestä ja lähestymiskiellosta, jotka ovat tulleet ilmi räppäri Ville Virtasen eli Williamin aktiivisuuden johdosta. Somekasvo kertoo kuitenkin valmistautuneensa kilpailuun parhaalla mahdollisella tavalla, kuitenkin on tullut ilmi huoli, miten pärjää ilman päivittäistä 12 tunnin ruutuaikaa. 

Edullisesti matkalle - lentäen

3 kommenttia artikkeliin ”Kuka on Sonja Aiello”

Vastaa