Kultamekkoinen tyttö, Iida Vainio

Kultamekosta tunnetuksi tullut Iida Vainio on aiheuttanut paljon hämmennystä jääkiekkopiireissä sekä viihtynyt artistien seurassa.

Huhtikuisena kevät yönä Lahdessa yhdessä viihtyivät Iida Vainio ja räppäri Nikke Ankara, myös Pyhimys on viihtynyt kultamekostaan tunnetun kaunottaren kanssa. Aleksi Valavuori kertoo suorat sanat Vainiosta, kultamekko-Iida pakeni jääkiekkokohua ulkomaille ja monia muita otsikoita kyseiseen naiseen liittyen. 

Mistä johtuu Iida Vainion saama huomio, onko se haluttua? Onko Vainio tarkoituksella pyrkinyt siihen? Nyt istutaan alas ja käydään hieman läpi kyseistä henkilöä sekä häneen liittyviä asioita.

Iida Vainio nousi helmikuussa 2022 someilmiöksi, kun käveli määrätietoisesti kultainen glittermekko yllään Helsinki-Vantaan lentoasemalle olympiakultaa voittaneita Leijonia vastaan. Leijonien kultamitalit, Iidan kultamekko. Kekseliästä, sanoisin. Kultamekkoisesta tytöstä alkoi levitä somessa kuvia ja videoita.

Lentokentällä pyörähtämisen jälkeen Vainio on ollut varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa sekä lehtien otsikoissa, mm. liigajoukkue Tapparan maalivahti Christian Heljanko on joutunut ikävään tilanteeseen, Vainion kertoneen hänestä ikäviä syytöksiä. Tampereen Tappara ja Lahden Pelicans pelasivat finaalisarjassa vastakkain ja Lahtelaisen joukkueen kerrotaan antaneen Vainiolle VIP-lipun otteluun, ilmeisesti tarkoituksena aiheuttaa maalivahti Heljankolle jonkinlaista häiriötä heidän menneisyydestään johtuen. Jos tämä on paikkaansa pitävä motiivi, niin mielestäni alhainen veto Lahtelaiselta seuralta ja kultamekko-Iidalta.

Vainio on myös viime aikoina noussut ihmisten huulille, viettäessään aikaa musiikkipiireistä tunnetun Mikko Kuoppalan, 41, eli Pyhimyksen kanssa. Huhtikuussa he olivat herättäneet huomiota helsinkiläisessä puistossa ja myöhemmin sosiaalisessa mediassa levinneessä yhteisvideossa. Videossa Pyhimys räppää suhteestaan Vainioon, samalla ottaen naisen kainaloonsa ja osoittaa mm. tämän rintoja, läheisissä tunnelmissa siis. Silloinkin Vainio oli pukeutuneena kultamekkoonsa. Kaksikon ajanvietto jatkui vielä Levillä, heidän viettäessään yhteistä iltaa Ihku-nimisessä baarissa.

Paljon mielipiteitä jakavan Vainion on myös huhuttu pyrkivän eduskuntaan seuraavalla kaudella vaalituloksista inspiroituneena. Hän on kertonut avoimesti asettuvansa ehdolle Perussuomalaisten riveihin. Vainio on myös aktiivinen kertomaan ajatuksistaan Twitterissä. Hän kirjoittaa siellä avoimesti ja suoraan mielipiteistään.

Mistä muusta Vainio tulee vielä tutuksi, mihin hän pyrkii toiminnallaan? Ehkä joku päivä sekin vielä meille selviää.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa