Kuuluisuus ei takaa menestystä ravintola-alalla: Arttu Wiskari

Ravintola Wiskarila, jota on pidetty Espoon Kivenlahdessa jo viiden vuoden ajan, sulkee ovensa lopullisesti 15. elokuuta. Laulaja Arttu Wiskari kertoi asiasta tuoreessa Instagram-päivityksessään.

Wiskarilan sulkeminen on varmasti raskas päätös, sillä ravintola on ollut osa Wiskarin ja hänen vaimonsa Pauliinan sekä heidän ystäväpariskuntansa Jari ja Kata Halosen elämää jo useiden vuosien ajan. Wiskari kirjoittaa päivityksessään:

”Hyvät Wiskarilan ystävät, haikein mielin suljemme Wiskarilan torstaina 15.8.2024 kello 14.00 pysyvästi. Palvelemme tämän viikon vain lounaan merkeissä. Kiitos viidestä yhteisestä vuodesta, pitäkää huolta toisistanne ja voikaa hyvin. Terveisin Wiskarilan väki.”

Sulkemisen syistä ei kerrota julkaisussa tarkemmin, mutta taustalla saattaa olla taloudellisia haasteita.

Rahavaikeuksia ja pandemian vaikutukset

Joulukuussa 2022 Arttu Wiskari kertoi sosiaalisessa mediassa ravintolansa suurista sähkölaskuista, jotka olivat nousseet lähes 5000 euroon kuukaudessa. Tämä vaikeutti merkittävästi pienen ravintolan toimintaa.

Pian tämän jälkeen Wiskari kommentoi Iltalehdelle, että viime vuodet ovat olleet vaikeita koronapandemian vuoksi. Vaikka tilanne näytti tuolloin jo paranemisen merkkejä, on ilmeistä, että Wiskarila ei ole pystynyt jatkamaan toimintaansa näistä haasteista huolimatta.

Wiskarila ja sen merkitys

Wiskarila on toiminut Kivenlahdessa viiden vuoden ajan, ja se on ollut tärkeä osa Espoon ravintolaskeneä. Ravintola oli tunnettu rennosta ilmapiiristään ja sen tarjonnasta, joka heijasti Wiskarin omia arvoja ja makuja. Sen sulkeminen jättää varmasti aukon monen paikallisen sydämeen.

Artun ja hänen tiiminsä päätös sulkea ravintola on varmasti vaikea, mutta he voivat olla ylpeitä siitä, mitä ovat saavuttaneet. Wiskarila on ollut paikka, jossa yhteisöllisyys ja hyvä ruoka ovat kohdanneet, ja se on tuonut iloa monille sen vieraille.

Wiskari keikkailee koko kesän….

Edullisesti matkalle - lentäen

Yksi kommentti artikkeliin ”Kuuluisuus ei takaa menestystä ravintola-alalla: Arttu Wiskari”

Vastaa