Laulaja Janna palaa parrasvaloihin – Vain elämää palauttaa hänet valokeilaan

Vain elämää-ohjelman uudella kaudella pääsemme kuulemaan upea-äänisen Janna Hurmerinnan, 41, kauniita tulkintoja, jotka palauttavat hänet takaisin pinnalle – äiti auttaa lapsenhoidossa ja Janna pääsee takaisin parrasvaloihin muutaman vuoden tauon jälkeen.

Vain elämää-ohjelma palauttaa pop-laulaja Jannan takaisin valokeilaan useamman vuoden tauon jälkeen, jolloin hänen äitinsä auttaa lapsenhoidossa. Laulajan esikoinen syntyi yllättäen kesken Pariisin loman kesällä 2019 – hämmästelee ajankulua, sillä hänen mielestään esikoinen syntyi vasta.

Vain elämää – Jannan nahkamekko vei shown

– Juuri siksi olenkin ollut tarkoituksella pidempään tauolla. Olen halunnut olla varma, että keskospojallani on kaikki kunnossa ennen kuin lähden keikoille. Vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan olevani kymmentä päivää pois kotoa, Janna, 41, sanoo Vain elämää –sarjaan viitaten.

Janna nähdään siis Vain elämää-ohjelman tulevalla, 14. tuotantokaudella. Hän majoittui alkukesästä 2023 järjestetyissä kuvauksissa Hirvensalmen Satulinnassa samaan huoneeseen, jossa Vesa-Matti Loiri oli viettänyt yönsä vuonna 2014. Elokuussa vuonna 2022 menehtynyt Vesku osallistui silloin ohjelman kolmannelle tuotantokaudelle.

– Vesku oli todella hengellinen ihminen. Minulla oli siinä huoneessa koko ajan sellainen olo, että hän kävi juttelemassa minulle ja tsemppaamassa minua. Ihan selkeästi tunsin sen. Minulla ei ollut siellä mitään hätää. Oli sellainen olo, että Vesku huolehtii ja pitää kummitukset poissa, Janna kommentoi.

Kuvassa Janna esiintyi Vesa-Matti Loirin 70-vuotisjuhlakonsertissa vuonna 2015

Seuraava albumi ja keikkalavat kutsuvat jälleen

Janna työstää tällä hetkellä uutta studioalbumiaan. Syksyllä on suunnitelmissa palata myöskin keikkailemaan muutaman vuoden tauon jälkeen, jonka piti lapsensa syntymän jälkeen – laulajattaren ja hänen ranskalaisen puolisonsa poika syntyi keskosena.

– Äiti auttaa tosi paljon, muttei hänkään voi olla aina apuna arjessa. Lastenhoitajiakin on pitänyt palkata.

Janna kuvaileekin tätä syksyä sanoilla ”suurempi paluu” – parin vuoden aikana häneltä on julkaistu kaksi singleä, mutta nyt on aika päättää jo useamman vuoden kestänyt tauko.

Janna palaa parrasvaloihin

– Tauko osittain piteni sen takia, että halusin olla läsnä lapseni elämässä. Myös hänen keskosuutensa vaikutti asiaan. Kävin joskus katsomassa jopa kymmenen kertaa yössä, hengittääkö hän. En olisi pystynyt lähtemään kymmenen päivän keikka-rundille pois kotoa siinä tilanteessa. Nyt hän on kuitenkin vähän isompi, joten voin palata töihin.

Jannan suosittu kappale vuodelta 2014 – kuuntele alta

Janna – Sä et ole hullu, 2014

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Laulaja Janna palaa parrasvaloihin – Vain elämää palauttaa hänet valokeilaan”

Vastaa