Laulaja käyttäytyi ihmeellisesti: uusi Tietäjät tietää-ohjelma on alkanut, juontajana Roope Salminen

Roope Salminen isännöi uutta Tietäjät tietää-visailu-ohjelmaa: mukana ollut laulaja käyttäytyi nolosti, juontajana sekä kilpailun isäntänä toimiva Roope Salminen puuttui tämän käytökseen.

Tavalliset suomalaiset kilpailevat uudessa tietovisa-ohjelmassa rahasta julkisuuden henkilöiden avulla, rahapotti kerääntyy oikeista vastauksista ja väärästä vastauksesta tiput pelistä, etkä pääse enää mukaan ellei sinua valita sattumanvaraisesti uudestaan mukaan kilpailemaan.

Ohjelma perustuu brittiläiseen tv-ohjelmaan nimeltään The Wheel, joka tarkoittaa suomeksi pyörää tai ratasta – juuri tällainen digitaalinen pyörä tai ratas on tässä formaatissa kaiken a ja o – kilpailija istuu sen keskellä ja julkkikset reunoilla, pyörä arpoo jokaiselle kierrokselle julkkiksen, joka tulee auttamaan kilpailijaa vastaamaan tämän valitseman aihealueen kysymykseen. Aihealueet perustuvat julkkisten asiantuntemuksen piiriin, jonka he ovat valinneet itse ohjelmaan mukaan.

Avausjaksossa kilpailijat ovat espoolainen Maria, turkulainen Emil ja jyväskyläläinen Aaku.

Heitä ovat auttamassa näyttelijä Anu Sinisalo, musiikin maailmasta tuttu Paleface, urheilun keulakuva Siim Liivik, uskomaton eläytyjä sekä viihdyttäjä Jarkko Tamminen, terveyden ja urheilun tietäjä Pippa Laukka, näyttelijä Ilari Johansson sekä laulaja Arja Koriseva. Koko jakson tilastojen perusteella viimeksi mainittu vastaa porukasta useimmin väärin, mutta hänkin osuu kertaalleen vahingossa oikeaan.

Viidakon tähdet alkaa tänään

Arjan vastatessa oikeaan, hän on onnistumisestaan yllättynyt ja alkaa tuulettaa estottomasti. Käy kuitenkin niin, että varsinainen pelaaja on juuri vastannut samaan kysymykseen väärin eli hänen vuoronsa kilpailussa päättyy. Toisen epäonnen hetkellä Arjan tuulettaminen sekä innostuminen ei näytä todellakaan hyvältä. Tähän puuttuu myös juontajana toimiva Roope Salminenkin, joka ehtii onneksi ensin pahoitella kilpailijan huonoa tuuria. Arja on sarjassa tietäjänä iskelmä-kategoriassa, vaikka on koulutukseltaan suomen kieleen erikoistunut luokanopettaja. Kun Arja nostaa molemmat kätensä pystyyn voiton merkiksi, Roope sanoo suoraan hänelle:

–  Arja, tämä on niin väärä hetki tuulettaa kuin voi olla, Roope kommentoi.

– Kilpailija ja kilpailijan perhe olivat yhden kysymyksen päässä loppupelistä, ja Arja tuulettaa, Roope sanoo, samalla viitaten kilpailijan pieniin lapsiin, joiden kanssa tämä oli suunnitellut lähtevänsä reissun päälle.

Laulajaa alkaa hävettää heti ja hän laskee kätensä välittömästi sekä peittää kasvonsa.

– Anteeksi, Arja pahoittelee heti mokansa ymmärrettyään.

Tietäjät tietää tänään MTV3:lla kello 20.00 & Katsomossa. Katso kaikki TV-ohjelmat ja lähetysajat Telkun TV-oppaasta.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Laulaja käyttäytyi ihmeellisesti: uusi Tietäjät tietää-ohjelma on alkanut, juontajana Roope Salminen”

Vastaa