Laulaja Sanni avautuu: päiväkausia yöpuvussa

The Voice Of Finland-laulukilpailun uusi valmentaja, laulaja Sanni on väsynyt, mutta innoissaan pestistään laulukilpailussa. Sannilla on ollut hyvin väsyneitä päiviä, hän kertoo The Voice Of Finlandin pressitilaisuudessa, että välillä saattaa viettää useita päiviä pyjama päällä kotona.

Taustalla on esimerkiksi laulukilpailun pitkät kuvauspäivät, Sanni on alkavalla TVOF-kaudella ensimmäistä kertaa mukana tähtivalmentajien rivistössä.

– Päivät ovat olleet todella pitkiä. Olin aivan energinen ennen kuin kuvauspäivät päättyivät. Kuvausten jälkeen olin varmaan neljä päivää yöpukumörkönä kotona, Sanni kertoo.

– Kyllä kuvaukset sitten varmaan jotakin kapasiteettia vievät. Varsinkin siinä vaiheessa, kun kilpailijoita pitää pudottaa pois. Se on aika kauheaa, hän jatkaa.

Sanni antaa kuitenkin useita kehuja The Voice Of Finlandin työryhmälle.

– Meillä on aina tosi kivaa. Meillä on tosi hyvä ryhmä, jossa osataan antaa myös tilaa toisille. Ilmapiiri on hyvä, ja se auttaa jaksamaa, Sanni paljastaa.

Hän sanoo, että oli etukäteen jo raivannut hyvin tilaa kalenteristaan kuvauksia varten.

– Jos tämä pesti toivottavasti vielä jatkuu, niin pitää muistaa merkata vapaapäiviä myös yöpukupäiviä varten, hän sanoo.

Sanni on huomannut, että kaipaa välillä myös kunnon lepoa – esim. joulukuussa hän lähti Thaimaahan lomalle yhdessä kumppaninsa Shirly Karvisen kanssa.

– Kyllä hermosto kaipaa välillä ihan täyttä lepoa ja nollausta.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Laulaja Sanni avautuu: päiväkausia yöpuvussa”

Vastaa