Laulaja Shakira on hurjassa kunnossa, julkaisi paljon puhuttavan kuvasarjan

Kolumbialainen laulaja esittelee notkeaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa – laulaja Shakira, 46, yllätti sosiaalisessa mediassa seuraajansa, kun julkaisi uuden kuvasarjan ja esitteli todella notkeaa vartaloaan taivutettuaan molemmat jalat niskansa taakse.

Shakira on tullut tutuksi upean äänensä ja musiikin ansiosta, mutta myös parisuhteestaan tunnetun jalkapalloilijan Gerard Piquén kanssa. Myös hurjia rikolliseen toimintaan liitettyjä syytteitä on kohdistunut tähän Kolumbialaiseen notkeaan kaunottareen.

Laulaja Shakiran rakkauselämä onkin ollut viime aikoina paljon otsikoissa – avioliitto jalkapallotähti Gerard Piquén kanssa päättyi jo vuosi sitten kesällä ja pian eron jälkeen jalkapalloilija kuherteli avoimesti sekä julkisesti nuoren tyttöystävänsä kanssa.

– Olemme allekirjoittaneet huoltajuussopimuksen. Ainoa tavoitteemme on, että voimme tarjota lapsillemme turvallisen kasvuympäristön. Toivomme, että he voisivat jatkaa elämäänsä rauhallisessa ympäristössä, entinen pariskunta totesi.

Vaarana vankila, viranomaiset tutkivat – lue lisää

He olivat yhdessä 11 vuotta ja saivat suhteensa aikana kaksi lasta. Marraskuussa Shakira ja Gerard sai sovittua huoltajuuskiistansa ja olivat valmiita kommentoimaan tilannetta lyhyesti.

Shakira onkin ottanut täysillä ilon irti sinkku-ajoistaan, sillä hänet on nähty juhlimassa pikkutunneille asti Hollywoodissa tämän vuoden elokuussa. Hän oli pukeutunut valkoiseen asuun, joka koostui valkoisista cargo-housuista ja bandeau-tyylisestä topista. Nyt on myös romanssiin liittyviä huhuja pyörinyt kaunottaren ympärillä. Julkisuuteen kerrottiin hänen iskeneen silmänsä NBA-tähti Jimmy Butleriin.

– Jimmy saa Shakiran hymyilemään ja Shakira nauttii todella paljon saadessaan tutustua syvemmin Jimmyyn, laulaja Shakiran sisäpiiristä kommentoidaan.

Julkaisu on Shakiran Instagramissa

Vaarana vankilaan joutuminen, viranomaiset tutkivat

Shakira on saanut uusia syytöksiä, kun häntä syytetään nyt jo toisesta petoksesta – veropetoksesta. Hän on vaarassa joutua vankilaan, kun viranomaiset aloittivat taas uuden tutkinnan laulajaa kohtaan. Viranomaiset epäilevät nyt, että Shakira on syyllistynyt kahteen veropetokseen vuoden 2018 jälkeen, rahasummista ei ole vielä varmaa tietoa.

Häntä syytetään jo aiemmasta veropetoksesta – odottelee parhaillaan oikeudenkäyntiä, sillä Espanjan valtio perii häneltä melkeinpä 14,5 miljoonaa euroa verorahoja vuosien 2012-2014 väliltä. Häntä uhkaa ikävän pitkä tuomio, jopa 8 vuotta vankeutta tai 24 miljoonan euron sakko – uskon hänen haluavan kuitenkin välttää 8 vuoden mittaisen tuomion. Espanjan valtion mukaan hän asui vuosien aikana niin paljon valtiossa, että hänen olisi pitänyt maksaa veronsa myös sinne.

Laulaja menehtynyt – lue lisää tästä

Shakiran tiedottaja kertoi jo aiemmin julkisuuteen, että laulaja uskoo löytävänsä syytöksiin kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun vero-ongelmiinsa sekä on halukas tekemään yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa